Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Głosowanie

eryter22

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): eryter22
- Propozycja dotyczy (tytuł): Głosowanie
- Opis propozycji: Proponuję, aby przywrócić na forum cotygodniowe głosowanie na najlepszego/najgorszego admina tygodnia. Takie głosowanie pokazywałoby, kto w danym tygodniu zrobił najwięcej rzeczy jako admin a kto nic nie zrobił. Takie głosowania swego czasu cieszyły się bardzo dużą popularnością wśród graczy jak i wśród administratorów. Dodatkowo myślę o tym, żeby osoba która wygrała to głosowanie dostała jakąś nagrodę, a osoba która przegrała dostawałaby karę.  Byłaby to realna ocena pracy danego administratora przez graczy. 
- Dodatkowe SS'y: Brak

16 godzin temu, eryter22 napisał:

głosowanie na najlepszego/najgorszego admina tygodnia

Na najlepszego administratora odbywało się głosowanie, a na najgorszego po co? Żeby pogrążyć osobę która miała dajmy na to słabszy tydzień lub mniej czasu na poświęcenie lub najzwyczajniej w świecie jej nie wyszło? Nikt nie jest gorszy wszyscy są na równi.

Do odrzucenia

• Przytulas 4

qRoFuaR.gif

Głosowanie na najlepszego Administratora jest robione przeważnie co dwa tygodnie, co do najgorszego Administratora to nie ma sensu bo gracze będą głosować tak: 'A tego nie lubię dał mi bana to ja dam mu głos'

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...