Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kosta
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Kosta, kappppaa, C4BOOM
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: permanentny
Kiedy to się stało? : około 4 dni temu
Opis sytuacji: De facto sytuacja wyglądała tak, że dostaliśmy po banie za to, że mamy wspólne IP i nie wypełniłem wniosku o udział (gramy od ok. 2015 roku tutaj). Po zbanowaniu miałem napisać wniosek i zrobiłem to ale też dostałem limit czasowy na weryfikacje na ts (co było dla mnie niemożliwe, bo pracowałem). Po jednodniowym spóźnieniu chciałem zgłosić się na weryfikacje ale po długim oczekiwaniu na ts nikt nie wbił na kanał pomocy, więc zalogowałem się na serwer z nowego konta i na pomocy pisałem prośbę o kontakt na ts. Po 5 próbach=5 permach (jak nie więcej) odpuściłem oraz mój wniosek o współdzielenie IP od razu został odrzucony bez żadnego kontaktu ani próby wyjaśnienia sytuacji. Rozumiem, że administratorzy mają swoje zadania ale z upływem czasu kończy się również vip i svip (na 2 kontach) i chciałbym, żeby sytuacja była postawiona jasno czy chodzi tu o jakiś problem osobisty czy to pomyłkowo niekompetentnego podejścia do gracza. Pozdrawiam i zachęcam do szerokiego i pozytywnego rozpatrzenia wniosku.
Screen bana: 30166446_Beztytuu.thumb.png.57b40bff97835748707fc13fa3528c2f.png

Administracja zdecydowała, że w obecnych okolicznościach blokada jest jak najbardziej wydana prawidłowo.

Odczekaj karę i wracaj do gry!

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...