Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

karetategotypu

KgmTDW
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... karetategotypu/KgmTDW
Nick Administratora, który banował: ....  Kazociak_
Długość bana: ... Permanentny
Kiedy to się stało? : ... 2020-10-16
Opis sytuacji: ... Po grze mojego młodszego brata na serwerze dostalem bana, przepraszam za zainstniałą sytuacje, nie wpadłem na to że mogę dostać permbana za drugie konto. Prosiłbym o odbanowanie, sytuacja sie wiecej nie powtorzy, bedziemy grac z jednego konta.
Screen bana: ... https://prnt.sc/v0ioy8

Oczywiście że nie grasz z młodszym bratem tylko jest to twoje multikonto do którego przyznałeś sie jednej osobie i chciałeś wysłać fajne zdjęcie za przeniesienie itemów na drugie konto tyle w temacie

Dodam tylko od siebie że konto zostało zrobione z powodu otrzymania bana w nocy za obraze gracza

Za odrzuceniem

Edytowane przez Quavosh

qRoFuaR.gif

haha quavosh wiesz tyle co zjesz, niby od kogo masz takie informacje? mozesz mi to udowodnic? znasz mnie osobiscie że niby wiesz że to nie mojego brata? Nie wiem dlaczego wyjeżdzasz że mialem zdjecie wyslac jak nic takiego nie bylo xD skoncz prawic farmazony

• Haha 1

Wiem dobrze jakie informacje uzyskałem od pewnej osoby i że stworzyłeś multikonto rano żeby grać dalej bo na swoim głównym koncie masz / miałeś bana nie zamierzam z tobą dyskutować dalej na ten temat pozdrawiam serdecznie

qRoFuaR.gif

No i skoncz ze mna dyskutowac, i zapamietaj sobie ze nie jestesmy na Ty, dopoki mi tego nie udowodnisz to mozesz za przeproszeniem sie utkac, bo nikt ci w to nie uwierzy, to ze masz range na serwerze nie oznacza ze jestes wymiarem sprawiedliwosci, pozdro 600.

Otrzymujesz 10% za kłótnie. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Haha 1

Prosze bardzo

Została zamazana nazwa snapa i imię osoby jeżeli administracją wyższa poprosi wyśle bez zamazania 

Snapchat-403267197.jpg

Dorzucam jeszcze jedno bo nie udało się prawdy zataić i Pan się zbulwersował

Snapchat-604881598.jpg

Edytowane przez Quavosh

qRoFuaR.gif

Fhaha ladnie to sobie ustawiliscie zeby mnie wykurzyc, co nie podpasowalem zaczynając gre wczoraj no nie ? specjalnie wzieliscie sobie jakiegos fake'owego snapa zeby mnie wyrzucic, no ladnie

Twój post nie wnosi nic do odwołania! Otrzymujesz 5% za offtopic. //Giecio

Edytowane przez Giecio
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...