Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Poloniusz_PL

Poloniusz_PL

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Poloniusz_PL
Nick Administratora, który banował: Quavosh
Długość bana: 6h
Kiedy to się stało? : 15.10.2020 01:20
Opis sytuacji: Nie umiem powiedzieć za co dostałem bana. Jest to druga taka blokada od tego administratora. Po poprzedniej blokadzie starałem się uzyskać odpowiedź za pomocą "/pomoc" na pytanie co było powodem bana. Niestety średnio rozgarnięty administrator nie umiał mi odpowiedzieć. Udzielał odpowiedzi typu "domyśl się". Pragę zaznaczyć, że doskonale znam taryfikator kar i nie uważam bym zasłużył na żadną karę. Administrator Quawosh jest osobą impulsywną, która zdaje się nie być w stanie podołać swoim obowiązkom. Mamy tutaj jawny przykład przekroczenia uprawnień, oraz toksyczności administracji. Pragnę również zaznaczyć, że jestem spokojnym użytkownikiem serwera i pragnąłem spędzić miło czas. Nie dziękuję panu (celowo z małej litery) Quawoshowi za zepsucie zabawy. Polecam przyjmować osoby dojrzałe do zespołu, np. mnie.
Screen bana:

image.png.51a93d94563bc53fbabd1df02ec61414.png

image.png.795095ad06baffab4c01761e81237639.png

Załączam screen z taryfikatora, który przedstawia jedyny punkt gdzie jest mowa o tzw. "Utrudnianiu pracy Adm.". Tak, przyznaję się, że wystawiłem na aukcji kulę szlamu o nazwie "utrudnianie pracy administracji" ale proszę o wyjaśnienie w jaki sposób taka aukcja utrudnia pracę administracji? Kulę znalazłem na ziemi...

Edytowane przez Poloniusz_PL

Z miłą chęcią wypowiem się co do tego odwołania

Polonusz_PL razem ze swoim chłopakiem, partnerem kolegą bratem nie wiem kim, w sumie nie chce wiedzieć co wieczór wchodzą na serwer i robią to co najbardziej lubią czyli syf na czacie pisząc głupie teksty w stronę graczy lub zadając dziwne pytania na helpop typu "hdhdjdh" lub za przeproszeniem "kto miał possać moje jaja, Quavosh?" Na co drugi odpowiada mu "tak" czy coś w tym stylu, na pytania na helpop odpowiadałem normalnie nie tak jak zostało wymienione "domyśl się" lub inne odpowiedzi w tym stylu. Pragnę zauważyć że osoba składająca podanie napisała, "jestem spokojnym użytkownikiem serwera, i pragnąłem spędzić miło czas" w którym miejscu jest taki twój cel? Bo raczej w tym momencie gubimy się w zeznaniach i próbujemy się wybielić na oczach innych osób które dobrze wiedzą jaka jest prawda bo bacznie obserwują poczynania obu Panów na czacie,. Skoro chcieliście spędzać miło czas na serwerze i jesteście rzekomo spokojnymi użytkownikami serwera to skąd u kolegi Poloniusz_II tyle upomnień i mute na 60 minut? Chyba coś tu nie gra?

Jestem za odrzuceniem odwołania tego jak i odwołania kolegi Poloniusza_II

Edytowane przez Quavosh
  • Superka 1

qRoFuaR.gif

A ja z równie miłą chęcią odpowiem 🙂

"Polonusz_PL razem ze swoim chłopakiem, partnerem kolegą bratem nie wiem kim" - hmm, brzmi jak początek poważnej odpowiedzi poważnego człowieka, potencjalnego homofoba, nie wiem kogo. "W sumie nie chce wiedzieć" - jak nie chcesz wiedzieć koleżko, to po co się zastanawiasz, hmm? 

Po pierwsze, to nie "wbijamy" (wchodzimy) na serwer wyłącznie wieczorami, robimy to w różnych porach i zachowujemy się w różny sposób. Gdy administrator wita nas słowami "będziesz już grzeczny" po zablokowaniu konta i celowo stara się wyprowadzić graczy z równowagi to można się zachowywać w różny sposób (w końcu w drugą stronę banujecie za to graczy, a przynajmniej tak mówi taryfikator który chyba guzik obchodzi tego pana). Na całe szczęście Poloniusze umieją się zachować. Nie, nie udzielasz odpowiedzi na pytania na help.

Banujesz ludzi bo chcesz, nie lubisz ich lub z innych powodów. Tylko jeden Poloniusz pozwala sobie na bardziej wyskokowe wpisy na czacie, ale najwyraźniej nie chce ci się nawet doczytać nicku do końca, więc co robisz? Banujesz obu! "X D"

image.png.2ff46e63abac2759ceed5cefb9fc8862.png - nie rozumiem o co chodzi ci z tym pytaniem. Tym zdaniem stwierdzam fakt...

W sumie to cała twoja odpowiedź napisana z "miłą chęcią" to próba wybielenia twojej osoby kosztem użytkowników których banujesz. Ja za to bacznie obserwuje twoje poczynania na forum i ... XDDDD 

Tak jak na pytania zadawane na help, na forum nawołujesz do kultury (bo przecież kultura nakazuje witanie osób zbanowanych niesłusznie słowami "I co, będziesz teraz grzeczny?") o której nie masz zielonego pojęcia.

Stosując twoją metodę odpowiedzi - skoro jesteś dobrym administratorem (czy tam moderatorem), to skąd skargi na ciebie na forum? XD "Chyba coś tu nie gra?"

Ja wciąż chciałbym się dowiedzieć za co dostałem bana na 30 min. Jeśli dałeś mi go za pisanie wielkimi literami, to chciałbym żebyś wiedział, że stosowałem się w moich wiadomościach do reguły z taryfikatora (załączam screen i polecam zapoznanie się z nim ) 

image.png.939587c97c434488222aac9176661281.png

Zatem jeśli to był powód, to domagam się przeprosin za twoje chamskie zachowanie i nic więcej od ciebie nie chcę. Za tego drugiego bana chciałbym zadośćuczynienie, ale ktoś nad tobą musiałby spostrzec, że nie stosujesz się do taryfikatora obowiązującego na serwerze, gnębisz graczy i nie wywiązujesz się ze swoich podstawowych obowiązków. 

Podsumowując - jak można utrudniać pracę komuś kto nie pracuje? XD Pytanie pozostaje otwarte. Dobrej nocki życzę prawię wszystkim, elo. 

PS

Każdemu kto czyta ten thread, nie polecam zadzierać z tym typem, bo jeśli gracie z przyjacielem to będzie zapewne oceniał na tej podstawie waszą orientację jak w moim przypadku lub też w przypadku innych:

image.png.6f41fbeb1c9e83ff25cf396709787a8b.png

... w ogóle was i rozliczał was z tego co sobą reprezentujecie.

Także pamiętajcie, bądźcie jak nasz bohater,  serwerowy ubermaensch i reprezentujcie sobą tylko najlepsze wartości!

image.png.1437f9dfce745476aa11ab225f7412f5.png

image.png.85f05532532e55e2b9fe7f8eddbc3a81.png (to akurat szanuję, ale wątpię żeby było prawdą ponieważ zostało napisane przez cenzuranta)

image.png.20c24ff6c69b364a936afbf66c63376c.png

image.png.58bc5576ab399cf705ba69a096c1c9d0.png

image.png.8b081cc3e8d9b7c06543e55e31c9d580.pngCiekawe, na ile będzie ban jak w końcu ktoś przeprowadzi tutaj superwizje? Pog

image.png.c436f2a22d180b4930d2b74c9bbb5089.png

image.png.ae3d1c10f5637cf9d2892d9344e8a0f1.pngCiekawe co mnie czeka?

image.thumb.png.255b2010d28350f6e7fd2d16993372c8.png

image.thumb.png.656bf92610aea53f77c7f0619fa92efe.png

- I ty dostałeś swoją szansę, tylko ci nie poszło 😞

image.thumb.png.7020d8391386e7f9b20968b1a6fe4f89.png       - Na całe szczęście ty nie żyjesz w "farmazonach" i twoje historyjki są takie jak ta poniżej i z resztą wszystkie w tym wątku - dobre dla tego serwera! XD

image.png.d1cff7bdc43d0df0b2432b02f47f4efa.png

Pozdro! 😄  

image.png

image.png

image.png

Edytowane przez Poloniusz_PL

Po twoim zachowaniu na serwerze, jakie widziałem, można śmiało uznać, że jesteś tu tylko po to, by uprzykrzać życie Administracji. Kara więc została nadana słusznie, a jak dostałeś bana na 6 godzin, no to kara się po prostu powieliła, tak jak zostało to określone w Taryfikatorze.

Temat zamykam i pozostawiam do rozpatrzenia opiekunowi odwołań od blokad, bo nie chcę, żeby stał się tu syf tak jak pod innym odwołaniem osoby, która sobie obrała Quavosha jako cel prowokacji.

Edytowane przez Giecio
  • Superka 3

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...