Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

WitajWStrefieWojtmar

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: jan
Nick Administratora, który banował: chyba Gangsta_ albo D4rkness_ nie pamiętam do końca bo dawno to było
Długość bana: perm
Kiedy to się stało? :  jakoś 5-4 miesiące temu.
Opis sytuacji: Witam, jakoś 5-4 miesiące temu dostałem bana na ts3 za vpn. Zaczęło się od tego że, dostałem w prezencie program antywirusowy który miał dorzucony bezpłatny okres premium z jakimiś pierdołami w którym był program do vpn. Kiedy dowiedziałem się bardziej co to jest Vpn postanowiłem to włączyć dla testów (oczywiście w grach tego nie używałem) i odpaliłem jakąś stronę na innym ip i patrzę że jedyną zmianą były reklamy w innym języku. Stwierdziłem że, nie mam potrzeby korzystania z tego więc wyłączyłem, myślałem że, wyłączyłem ponieważ okazało się że, program działa a ja nie wiedziałem tego i kiedy wbiłem sobie pogadać z innymi na ts3 administrator poinformował mnie że otrzymuje bana za używanie vpn. Program został już dawno usunięty a vpn użyłem tylko na parę minut aby sprawdzić jak to działa, potem to odinstalowałem. Liczę na odbanowanie ponieważ celowo tego nie zrobiłem a nie zauważyłem że to działa.  
Screen bana: ...

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

Skoro stało się to około 5 miesięcy temu, to dlaczego wtedy się nie odwołałeś? Wydaję mi się, że za jednorazowe użycie VPN'a nie ma bana, choć to zależy od sytuacji. Trzeba poczekać na opinię osoby, która tę blokadę nadała.

Chwilowo neutral.

DP3Woc2.png

Z racji tego że było to kilka miesięcy temu i zrobiłeś to niby nie celowo to myślę że można dać UB.

Za zaakceptowaniem

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...