Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

xShalzu

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): PUBG
- Propozycja dotyczy (tytuł): Nowa Praca - Sprzedawca
- Opis propozycji: Okej to myślałem długo nad tym, i w końcu postanowiłem to napisać. A więc pomyślałem o propozycji stworzenia nowej Pracy - Sprzedawca. Za co by zarabiał? Sprzedawca może zarabiać np. poprzez sprzedawanie itemow w /sklep, sprzedawania na własnym targu, lub na własnej działce w swoim sklepiku. Oczywiście wynagrodzenie w postaci expa musiało być też opłacalne, więc nie może być zbyt małe.  Co za to otrzyma? Poza hajsem i expem myślałem nad dwiema opcjami, lecz pewnie zostanie wprowadzona tylko jedna. Z każdym wyższym lvl pracy Sprzedawca, gracz może:

1. Mieć /targ tańszy (zależy od lvl pracy) 

2. Tańsze itemy pod /sklep o np. 5%

Myślę że propozycja się przyda, ale czekam również na wasze opinie, porady, czy propozycje co zmienić/dodać.
- Dodatkowe SS'y:  Nie ma

PUBG

• Wrr 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Dobry pomysł. Bardziej jestem za tańszym targiem lub po osiągnięciu jakiegoś poziomu dopiero takowy targ można założyć, bo w sklepie mało kto co kupuje i nawet -20% niewiele by zmieniło. Szczególnie że np: z automatycznych farm nie ma ani doświadczenia oraz zbieranie plonów nie zalicza się do pracy rolnika.

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Osobiście uważam, że propozycja ciekawa ponieważ jest dużo osób na serwerze, które prowadzą swoje sklepy na działkach i wówczas takie rozwiązanie byłoby dla nich ciekawą opcją. Uważam, że twój pomysł wymaga zapewne jeszcze lekkiego dopracowania lecz mi osobiście się bardzo podobna. W szczególności opcja z tańszymi targami w zależności od poziomów - co byłoby moim zdaniem mega fajne. Jestem za.

• 3 tygodnie później...

A ja jestem na NIE bo uważam że ta praca jest niepotrzebna i zbyt łatwo by się dało wbijać kolejne poziomy tej pracy przykładem jest nawet sprzedawanie głupich marchewek z autofarm których jest naprawdę sporo i do tego wiele osób ma inne farmy na swoich działkach oraz wspomniane sklepy z różnymi itemkami a co do profitów z tej pracy które przedstawiłeś są bez sensu bo utrzymanie targu kosztuje tylko 5k za dzień co jest naprawdę niską ceną a co do drugiego profitu czyli tańsze przedmioty pod /sklep o 5% nic nie zmieni bo i tak zawsze ceny większości przedmiotów są bardzo wysokie i nawet po obniżeniu ceny wątpię by ktokolwiek je wtedy kupował

120939505_388695128820850_7762642661662048347_n.png

Lewaki (1).jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...