Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Pożegnanie

Profesor Nerdzik

Wyróżnione odpowiedzi

Z dniem dzisiejszym muszę pożegnać się z wamigdyż moje zadowolenie związane z grą na serwerze się skończyło. Była to długa droga, pełna szczęścia, krzyków, radości i złości, ale również wyzwisk jak i pogodzeń. Będę wbijał do was od czasu do czasu na tsa, żeby porozmawiać jak wam się żyję i jaka atmosfera panuje na serwerze. Niech wam same 6/3/3 wypadają i abyście łatwo topki wbijali. Powodzenia ❤️ 

• Superka 1
  • Przytulas 3
  • Haha 1
  • Sad 4

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Ale jak to ? To kto będzie upominał tych wszystkich scamerów ? Mnie też zapał przeszedł, ale jak pomyślę że mam iść na inny i uczyć się wszystkiego od nowa to wolę tu się przemęczyć 😛 

I kto będzie się ze mną witać na serwerze ? 

Jestem na nie

• Przytulas 1

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Na tak powody u @oldToy

Edytowane przez jan
O co wam chodzi ja go lubie napisałem bo inni tak napisali więc po jakiego grzyba mi dajecie te głupie reputacje.... a jaharis dostał 5 reputek i napisał to samo tylko że "powody wyżej" więc proszę abyście zmienili te "wrr" w coś pozytywnego.
  • Wrr 3

Vw T4 GIF by Vee Dub Transporters - Find & Share on GIPHY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...