Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Antek_1337

Piotruss

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  Antek_1337
Nick Administratora, który banował:  ZienteKK
Długość bana:  7dni
Kiedy to się stało? : 5/10/2020  20 godzinia
Opis sytuacji: Witam dostałem bana za to ze teleportowałem graczy do siebie i się z nimi biłem. nie pisałem żadnych wiadomości w stylu daje itemki tepajcie czy tego typu teksty oznaczające Oszusty , pisałem krótko na ogólnym czacie "Kto kox TP'' działanie miało na celu dostarczenie zabawy obu stronom gdyż chciałem się pobić dla rozrywki po za strefą non pvp Przepraszam za swoje postępowanie ze swojej strony mogę obiecać ze podobne zachowanie się już więcej nie zdarzy a proszę o zdjęcie bana lub skrócenie go chociaż do 12 godzin bo nie ukrywajmy ze 7 dni to dość sporo życzę miłego dnia i  z góry dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy 
Screen bana: 120878747_994003471080188_4433602553283205787_n.thumb.png.7cc68faadf136b5c7c24d94685d0999b.png

Na początku twojego ciągłego pisania tych samych wiadomości napisałeś:

Cytat

[19:06:27] [main/INFO]: [CHAT] [Gracz] Antek_1337: Rozdaje itemy tpa

Jakoś od tamtej pory były zgłoszenia, że tepasz ludzi na /warp s i ich zabijasz.

Do odrzucenia.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...