Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

anyiewo
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: anyiewo
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? 05.10.2020 10:35
Opis sytuacji: Próbowałam się normalnie zalogować dzisiaj , po kilku nieudanych próbach powitał mnie ekran bana za multikonto. Problem w tym, że nie mam pojęcia kto to jest ten Progamer126. 
Gdyby było inaczej, zgłosiłabym grę z jednego IP. Sprawdziłam go na wyszukiwarce graczy na stronie i rzeczywiście ma to samo IP. Dlaczego? Nie mam pojęcia. Mam ten sam internet światłowodowy od kilku lat, to samo IP, grałam już w poprzedniej edycji. Zależy mi na odzyskaniu dostępu, dopiero co kilka dni temu kupiłam Svipa. To nie moja wina. Mogę dostarczyć więcej info... nie wiem, może mamy tego samego dostawcę internetu? Co mogę zrobić, żeby udowodnić swoją niewinność/naprawić te sytuację?

ban.png

Nawet jeśli nie znam kolesia mam zgłosić, że gramy razem?
Nie będzie później z tego kolejnych problemów?
Weszłam w wątek zgłaszania współdzielenia i widzę, że typ już był zgłaszany w tym wątku. Co gorsze Yedi9872 też ma to samo IP (przesyłam screen wątku i porównanie z wyszukiwarki graczy)
Mam w takim razie wpisać ich obydwu i będzie miód malina? 

problem IP.png

wspoldzielenie.png

Ok, dzięki za pomoc 🙂  
P.S. Mam światłowód i z tego  co doczytałam dostawca neta pewnie korzysta usługi NAT - czyli każdy podłączony pod te światłowody ma takie same publiczne IP, więc stąd może wynikać problem ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...