Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Glazek23

Marcus

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Marcus
Nick osoby oskarżonej: Glazek23
Miejsce wydarzenia: Mapa surowcowa

Data i godzina wydarzenia: 03.10.2020, godzina 10:20
Opis sytuacji: Gracz Glazek23  o godzinie 10:16 napisał na chacie, iż skupuje złoto, diaxy, eme, klucze do magicznych i magiczne. Będąc zainteresowanym napisałem ile da $ za klucze do magicznej skrzyni. Po krótkiej rozmowie ustaliliśmy, abym się do niego teleportował w celu sprzedaży dwóch kluczy  ( wiedząc o oszustwach zrobiłem ss żeby mieć dowód ). O godzinie 10:20 teleportowałem się do niego, jak się okazało był na mapie surowcowej, gdzie od razu mnie zabił. Proszę o ukaranie tego gracza za oszustwo, tym bardziej, że myśli iż jest bezkarny i nie poniesie konsekwencji co wynika z rozmowy.

Pozdrawiam cieplutko 🙂

Dowody: 

Dowodami są screenshoty z EQ zanim się teleportowałem oraz  rozmowa którą wziąłem z plików gry( usunąłem to co napisali inni gracze, aby całość była lepiej czytelna, jeśli zajdzie taka potrzeba mogę podesłać cały plik z tego dnia )

https://imgur.com/a/0M3nmSR

Edytowane przez Marcus
  • Superka 1

Wiem, do czego gracz Glazek23 jest zdolny, więc tym razem też zgaduję, że "popisał" się uczciwością wobec innych graczy. Jestem ZA zaakceptowaniem i wymierzeniem surowszej kary [min tydzień] by miał czas, żeby ochłonąć i przemyśleć swoje zachowanie.

• Superka 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...