Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Gratka_YouTube

Minik1212

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Minik1212
Nick osoby oskarżonej: Gratka_YouTube
Miejsce wydarzenia: Działki
Data i godzina wydarzenia: 01.10.2020 godzina 19:39
Opis sytuacji: Gracz Gratka_YouTube napisał na chacie o kluczykach na sprzedaż za 9000$. Napisałem do niego, ze kupię od niego te klucze i On się zgodził. Przyszedł na mój /vw miałem sklepik wię kazałem mu kliknąć w niego, nie działało mu. to przelałem mu 9k na konto, po czym On mi wyrzucił/dał 2 przyciski ze stone. Proszę o ukaranie tego gracza za oszustwa, bo cały czas coś próbuje sprzedawać i nie wiadomo ile osób oszukał. 

Dowody: 

Rozmowa i screen z EQ załączony na 

https://imgur.com/a/SoCEpff

Prawdziwość potwierdzona datą i godziną wydarzeń. Dysponuję pełnymi logami, więc na życzenie mogę podesłać.

Ehh kolejny gracz, który myślał że ujdzie mu to płazem. Chciałbym aby jego kara została wydłużona o kilka dni. Co do skargi jestem za zaakceptowaniem jej.

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...