Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Wylatywanie expa tak jak na SinglePlayer

KillerZRTT

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): KillerZRTT
- Propozycja dotyczy (tytuł): Wylatywanie expa tak jak na trybie SinglePlayer
- Opis propozycji: Gram od jakiegoś czasu na serwerze, i widzę, że exp od razu wlatuje do paska (tego nad paskiem z itemami), więc postanowiłem napisać takową propozycję. 
Exp by nie od razu do paska by się wrzucał, tylko tak jak się np. na Singlu rzuci potkę z expem czy wykopie węgiel, to są takie  zielone kółeczka, nie wiem jak to nazwać. Przydałoby się to graczom, którzy mają mending na kilofie, bo by się im od razu naprawiał, i o niebo prostsza by była rozgrywka dla tych użytkowników. 🙂
- Dodatkowe SS'y: ...

Takie doświadczenie wylatuje z węgla redstone czy lazurytu na surowcowej , kopalni VIP oraz piecyków. Również gdy posiadasz pracę drwal i tniesz drewno. 

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

• Administrator
Admin

Ilość punktów doświadczenia jest redukowana do minimum, by zapobiec lagom na serwerze. Wydaje mi się, że aktualnie dobrze jest jak jest. Na nie.

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...