Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Forum] Podania na ModChata

ZOORQ_

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera):ZOORtheKID
- Propozycja dotyczy (tytuł): Podania na rangę ModChat
- Opis propozycji: Gram trochę na serwerze i ostatnio przejrzałem z ciekawości ze 100 odrzuconych podań na ModChata. Dużo osób było na NIE ze względy na posiadanie cheatów dawno temu,

A więc proponuję aby obowiązkiem gracza składającego podanie na rangę ModChat, w przypadku bycia banowanym ze cheaty, było napisanie kiedy otrzymał karę. Jeśli ktoś dostał bana za cheaty, powiedzmy jakieś 3 lata temu, kiedy był młodszy i nie myślał jak długo pogra na tym serwerze to teraz ma mniejsze szansę na dostanie się do administracji? Myślę, że w takim przypadku, kiedy gracz by napisał kiedy otrzymał karę, administracja mogłaby trochę bardziej sprawdzić zaufanie tego gracza.
- Dodatkowe SS'y: Nie, lol hehe

• Superka 3

Dopisz jeszcze do swojej propozycji że za odpowiedzi "Jestem na tak powody wyżej" "jestem na nie powody wyżej" albo "powody u" powinny być jakieś kary, bo w sumie jak się nie ma powodów za albo przeciw to nie się pisze XD 

Co do propozycji jestem całkowicie na tak, każdy zasługuje na szanse chyba że to naprawdę jakiś szkodnik serwerowy typu "pan" wyżej

• Superka 4
  • Like 1
  • Haha 1

qRoFuaR.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...