Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nerdziaszek

Profesor Nerdzik

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Nerdziaszek
Nick Administratora, który banował: Zadumany
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : 10.09.2020 17:18
Opis sytuacji: Otóż wchodzę sobie na serwer jestem chwilę i dostaje permamentnego bana za handel kontami. Ktoś uciął screeny i podrzucił administracji jakby wyglądało, że komuś to kupiłem albo sam chciałem. Na screenach, które daje jest jasno napisane, że takowej sytacji z kupnem nie było ponieważ sam sobie SVIPA jeszcze na Nerdym kupiłem. W razie czego mogę podrzucić wyciągi z konta bankowego.
Screen bana:  perma.thumb.png.6a9b31e33232af4143526e32520c05d1.png

Dowody :https://imgur.com/a/hmZ495D

Edytowane przez Nerdy
  • Superka 1
  • Wrr 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

18 minut temu, PanNiwy napisał:

Chyba pamiętam tą rozmowę i jeżeli dobrze kojarzę pytałeś nawet moda Kalafiory czy taka operacja jest możliwa. Nie było sprzeciwu. 

Nie ja pytałem kalafiory ale ona sama powiedziała że może w tej wymianie uczestniczyć czy coś w tym stylu 

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Cześć!
Jako iż zostałam wspomniana w tym odwołaniu, jestem wręcz zmuszona się pod nim wypowiedzieć. Prawda- zgodziłam się na przypilnowanie wymiany, niestety nie miałam świadomości, jakie były jej podmioty (ponieważ do gry weszłam dopiero kilka chwil wcześniej, dokładnie o 10:58). W moim przypadku pilnowanie wymian zazwyczaj wygląda tak, że zgadzam się/ proponuję przypilnowanie wymiany, teleportuję się na działkę jednego z graczy, pytam jak ma przebiegać wymiana, kto co daje, kto płaci czy daje przedmiot pierwszy i dopiero wtedy przystępuje do patrzenia na cały proces. Z uwagi na to, że w mojej obecności ta wymiana nawet nie doszła do skutku, nie dowiedziałam się, że chodziło o kupienie drugiemu graczowi rangi. Nie wiem co więcej mam powiedzieć- przykro mi z uwagi na Wasze kary, niestety tym skutkuje nieznajomość regulaminu. 

Życzę miłego wieczoru!

Pozdrawiam, kalafiory

image.png

mrozi🥶

No dobra, ale przecież regulamin nie zabrania kupienia innemu graczowi rangi. Pieniądze w grze nie mają żadnej wartości. 

regul1.png.3c29d03b9d514ae6c4d120a589c9b14f.png

Zabrania czegoś innego...

regul2.png.5cb3026484c050c3772170c60efed471.png

Albo ja czegoś nie kumam albo się gryzą 2 regulaminy. 

🤔

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...