Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Hej wszystkim :)

Wolfiasty309

Wyróżnione odpowiedzi

Witajcie. Gram na Waszym serwerze już (dopiero) półtorej edycji więc w końcu wypadało by się przywitać 😉

A więc, mam na imię Damian i mam 28 lat 😄 Pochodzę z Elbląga a mieszkam obecnie w małej miejscowości Warmi i Mazur, Nowicy.

Pracuje w Mleczarni (niee, nie doje byków ani krów 😄 ) jako operator działu Zagęszczalni.

W sumie to mam dwie prace, jedna z obowiązku (praca w Mleczarni by utrzymać rodzinę jak na dorosłego człowieka przystało)  i druga z poczucia Patriotyzmu (jestem żołnierzem SZ RP).

Nie, nie jestem żołnierzem zawodowym a żołnierzem Wojsk Obrony Terytorialnej.

Moje zainteresowania to militaria, survival, oraz dobra muzyka 😄 

Jestem fanem grupy rockowej Sabaton, Linkin Park(szkoda że Chester postąpił jak postąpił 😞  ) oraz Palucha (polskiego rapera).

Cóż więcej mogę o sobie powiedzieć ? Nie jestem jakimś szczególnie rozrywkowym chłopakiem.Raczej cichy chłopak z sąsiedztwa.  Byłem adminem na serwerze Minecraft pewnego youtubera zwanego "Roxu"  i zarządzałem trybem Survival(przeszedłem tam całą "drabinkę"  stanowisk, od helpera, coś na podobieństwo tutejszego Zaufanego Gracza po głównego admina trybu Survival). 

Po rozpadzie serwera grałem tu i tam, aż w końcu trafiłem tu do Was 🙂 

• Superka 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...