Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [minecraft]Limit koxow

jestempierfszy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): TheWarrior_DK
- Propozycja dotyczy (tytuł): limit koxow
- Opis propozycji: SIEMA Chciałbym abyscie przeczytali w 100% to co napisałem. wiec czasami jak chcecie w kogos wiechac ja naprzykład z @Kreatywny wjechaliśmy w teamvievera jednak on wygrał poniewaz miał 64 koxy gdzie my tylko 10 (ja) 5 (kreatywny) a nie kazdy jest bogaty żeby kupowac milion koxow nie chodzi mi o to że chce zrobic serwer jak megadrop czy gildie/survival ja chce po prostu zrównoważyć pvp bo teraz to tak działa: IM JESTES BOGATSZY TYM MASZ LEPSZA TOPKE w pvp tu licza sie tylko koxy a nie skill wiec limit to moze byc 4 koxy wtedy to ci ktorzy graja na 1.8.8 i wchodza na realcrafta mysla że ludzie nosza tez 7-4 koxy i wyskakuje na takiego teamvievera no i liczy ile zjadł koxow po 7 już sie dziwi czemu on jeszcze ma to już na tyle
Dodatkowe SS'y: ... [*]

Edytowane przez TheWarrior_DK
TAK O nie?
  • Wrr 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Nawet spk propozycja tylko co komuś po 64 koxach jak ty masz siłkę 2  i jedziesz mu seta w sekundę chociaż nie wiem za bardzo jak wygląda teraz pvp z tarczami ale tak naprawdę na 3 koxy ja nosze 3 zapasowe na innych serwerach typowo pvp  XDD Ale wiem , że tutaj jest inaczej więc podsumowując: limit koxów jest potrzebny.

Za Zaakceptowaniem

Edit:

Wiem, że propozycja dotyczy limitu koxów ale jeśli to już zostanie zaakceptowane to przydadzą się też inne limity.

Przykład:

3 koxy

12 refili

5 pereł.

No i od razu /schowek się przyda bo gdzie będą lecieć koxy jak weźmiesz ich za dużo?

Edytowane przez ZOORtheKID

Jestem za zaakceptowaniem 

Bardzo dobra propozycja, nie raz widzę, że niektórzy mają cały ekwipunek setów przy sobie oraz bardzo dużą ilość koxów. Klepa z taką osobą nie ma większego sensu.

• Wrr 1

A ja jestem za odrzuceniem. 

Po to zostały dodane koxy, żeby z nich korzystać i jak ktoś chce wydać ponad milion na same jabłka, żeby pojawić się w topce to jego sprawa. Jak Ci szkoda kasy na to, to nie atakuj tej osoby, są jeszcze inne. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...