Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

X_Hardcor_X

Niktaznylol

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Aurelia0
Nick osoby oskarżonej: X_Hardcor_X
Miejsce wydarzenia: Serwer minecraft, działka X_Hardcor_X
Data i godzina wydarzenia: 19:25-19:50
Opis sytuacji: Próba oszustwa. X_Hardcor_X pisał na chacie, że sprzeda kilof netherytowy, 4 klucze do magicznych skrzyń i mending za 50k. Postanowiłam, że sprawdzę to bo za taką cenę takie itemy. Przeteleportowałam się do oskarżonego, zaakceptował. Po czym napisałam do Winiary, czy jest zajęta bo chciałam być ostrożna, i nie zostać oscamowana. Winiara się zgodziła i przeteleportowała się do mnie. Kiedy napisałam do X_Hardcor_X, że administrator będzie przy tym. Dostałam odpowiedź w postaci: "muszę kończyć".  Oskarżony wyszedł z serwera.  Prosiłabym o ukaranie osoby oskarżonej żeby ta sytuacja się nie powtórzyła, bo inny gracz mógł zostać oszukany przez tego o to gracza.
Dowody:  W postaci ss.
.2020-08-28_19_42_23.thumb.png.4a9bbbb98117e7fb3b4e9d1588e27d53.png

2020-08-28_19.44.02.png2020-08-28_19.43.12.png

Zrzut ekranu (9).png

Zrzut ekranu (8).png

Edytowane przez Aurelia0
  • Superka 2

tenor.gif.4f67f78cdbe6bf93cc536976a257ee2c.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...