Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Prokiller
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

A więc:

1. To nie byłem ja, tak naprawdę nie macie dowodów ( ten screen nic nie przedstawia)

2. To była osoba pomiędzy mną a MrKapuchaPL, który może to potwierdzić ...

3. @Aurelia0w ręce trzymałem ziemniaka, dla tego nie widać że coś trzymam

4. Gdybym to był ja to bym nie trzymał w lewej ręce, bo gram na prawej (mogę to potwierdzić) 

5. Mam świadków którzy potwierdzą moją wersję, a wasze dowody nie mają sensu (screen nic nie przedstawia), a po 2 nie macie świadków zaistniałej sytuacji

A więc wszystko jest po mojej stronie, nic nie macie na mnie ...

Wszystko napisały osoby wyżej oraz sam przyznałeś się że miałeś tą wędkę w eq wcześniej jeszcze zaprzeczając. Odczekaj bana i wracaj do gry nie popełniając tego samego błędu. Do Odrzucenia

• Superka 2
  • Wrr 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Ale powiedz mi co tam widać? Bo nie rozumiem? Osoba będąca pomiędzy mną a MrKapuchaPL stała na shifcie trzymając wędkę w prawej ręce, ja używam prawej ręki w mc i gdybym to był ja to nie trzymałbym w prawej ręce, ten screen nic nie udawadnia ,  po za tym sprawa wyjaśniona z Modem ...

Patrz, Twój screen który wysłałeś nie ma niczego co by mogło spowodować coś przeciwko mnie. 

Tak jak mówiłem osoba będąca pomiędzy mną i MrKapuchaPL była na shifcie i trzymała wędkę.

MrKapuchaPL potwierdził to co mówię na ts'ie rozmawiając z @iNeedDarkness

A też go widać na ss, więc jest świadkiem w tej sprawie nie sądzisz?

Twoje zarzuty wobec mnie bez podstawy są trochę przesadzone, osądzasz mnie o kłamstwo, którego nawet nie zrobiłem, przemyśl to co piszesz proszę Cię i przestań mnie osądzać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...