Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Prokiller
Gość

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Witam, chciałbym napisać odwołanie od bana. Niestety wyszło to tak jak wyszło, ale nie chciałem tego zrobić, zrobiłem to przez przypadek, nie z premedytacją 😞

Nick zbanowanego: Prokiller
Nick Administratora, który banował: iNeedDarkness
Długość bana: 2 dni
Kiedy to się stało? : 27.08.2020
Opis sytuacji:  Stałem na pvp, podkusiło mnie żebym podszedł na mostek do wyskoku na pvp, chcąc zeskoczyć dostałem "hita", z odruchu nacisnąłem lewy przycisk myszy, dostając hita mieczem z odrzutem II powróciło mnie na deskę, naciskając lewy przycisk myszy uderzyłem gracza teamvievier (który stał na rogu i chciał mnie uderzyć) , który napisał "pa pa Prokiller" Wtedy dostałem bana.

Przepraszam z góry, i proszę serdecznie o unbana
Screen bana:  image.thumb.png.6d7bb0c4cca33aa437f2d9be4a199089.png

Edytowane przez Prokiller

Dostałeś bana za spychanie wędka ze spawnu mapy surowcowej na obszar pvp. Jest to na naszym serwerze zabronione. Jeśli odczekasz 2-dniowego bana, będzie większa szansa, że nie zrobisz tego po raz kolejny. 

Za odrzuceniem 

Po wyjaśnienieniu systuacji na TeamSpeak3 jestem za skróceniem kary do 12h.

Edytowane przez iNeedDarkness

@Aurelia0 to prawda miałem wędkę w ekwipunku, ale wcześniej (przed zaistniałą sytuacją, to nie byłem ja! )i rzuciłem ciebie ale jak mnie goniłaś już na pvp, a @iNeedDarkness pisze że zrzucałem nią graczy ze spawnu, przepraszam bardzo ale z tym powodem bana nie zgodzę się 

11 minut temu, Prokiller napisał:

Jak ja wędki nie miałem w ekwipunku?

2 minuty temu, Prokiller napisał:

to prawda miałem wędkę w ekwipunku

Już sam sobie zaprzeczasz w tym momencie.

Jestem za odrzuceniem, powody u Darknessa i viewera. Dokładnie tam widać, jak jest używana wędka (i nie, nie przyciąga ona do siebie, tylko spycha dalej).

• Superka 1
  • Przytulas 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

@Giecio Jak miałbym spychać ludzi z góry na dół wędką, jak coś to musiałbym być na dole i rzucać na górę i przyciągać, nie sądzisz? Będąc na górze i zarzucając wędkę na dół przyciągnął bym go do siebie, więc nie spychanie tylko jak coś to wciąganie na spawn, po za tym na tym screenie nie widać żebym to był ja? Potem tak jak pisałem zeskoczyłem, zaczęła mnie gonić @Aurelia0, odwróciłem się rzuciłem w nią wędką, ale nie ma w regulaminie że nie można rzucać wędką na pvp?! Potem byłem nieżywy bo mnie zabiła!

1 minutę temu, Prokiller napisał:

@Giecio Jak miałbym spychać ludzi z góry na dół wędką, jak coś to musiałbym być na dole i rzucać na górę i przyciągać, nie sądzisz? Będąc na górze i zarzucając wędkę na dół przyciągnął bym go do siebie, więc nie spychanie tylko jak coś to wciąganie na spawn, po za tym na tym screenie nie widać żebym kogoś przyciągał? Rzuciłem wtedy w ziemie przez przypadek, potem tak jak pisałem zeskoczyłem, zaczęła mnie gonić @Aurelia0, odwróciłem się rzuciłem w nią wędką, ale nie ma w regulaminie że nie można rzucać wędką na pvp?! Potem byłem nieżywy bo mnie zabiła!

Nie, powtarzam jeszcze raz - używanie wędki spycha, nie przyciąga. Możesz to nawet przetestować na jakimś graczu na działce lub spawnie - zobaczysz, że to go odepchnie, a nie przyciągnie.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Co od kiedy? To ja jestem zacofany?

Ale po za tym nawet jak odpycha i rzuciłem w ziemie, ale wy się uparliście że w kogoś, to jak jest na dole to nawet jak go odepchnie to i tak będzie na dole nie sądzisz? 

Wnioski takie jak ty piszesz i wymyślasz powody wyssane z palca nie mają sensu, a więc ... 

42 minuty temu, Giecio napisał:

Nie, powtarzam jeszcze raz - używanie wędki spycha, nie przyciąga. Możesz to nawet przetestować na jakimś graczu na działce lub spawnie - zobaczysz, że to go odepchnie, a nie przyciągnie.

No to tego nie wiedziałem xD, myślałem że przyciąga, więc przepraszam za wcześniejsze komentarze, ale i tak nie zmieniam zdania że to nie byłem ja, potem tak jak pisałem zeskoczyłem, zaczęła mnie gonić @Aurelia0, odwróciłem się rzuciłem w nią wędką, ale nie ma w regulaminie że nie można rzucać wędką na pvp?! Potem byłem nieżywy bo mnie zabiła

6 minut temu, adr-oss@wp.pl napisał:

oj tak tak, widziałem całą sytuacje, Chłopak rzucił wędką w ziemię. 

Widzisz? Osoba która widziała to z "bliska" popiera mnie, ten screen który przedstawia @Vivereknie przedstawia nic zabronionego na serwerze 

Z drugiej strony czy na tym screenie na którym się opieracie widać że to ja rzucam? Bo chyba nie, tak jak mówiłem że nie rzucałem wędką na spawnie, osoba która rzucała wędką jest osoba pomiędzy mną a MrKapuchaPL, screen po raz kolejny dla uwagi i spostrzeżenia że to nie byłem ja. Może w końcu zrozumiecie że to nie byłem ja!

Ps: Ja gram na prawej ręce , na screenie musiałbym trzymać wędkę w lewej, więc ... Po za tym to była osoba którą zabiłem wcześniej grając z wędką, wędka z tego co wiem nie jest zabroniona, używając jej rzuciłem w gościa (oczywiście podczas klepy) żeby go spowolnić po czym w niego się wbiłem, zabiłem go, on "podłapał" ten trick ode mnie, a więc to nie byłem ja ...

2020-08-27_17_45_18.thumb.png.8eb430c8928498032c2b8b790effc409.png

@Aurelia0pieczonego ziemniaka, po za tym nikt mi nie uwierzy z tego względu że już jestem na przegranej pozycji bo jest 3v1. Pani @misiaczekmoże potwierdzić że miałem przy sobie pieczone ziemniaki ponieważ wcześniej (przed tą sytuacją z którą nie mam nic wspólnego) jej trochę rzuciłem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...