Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

AdanosKrol
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: AdanosKrol
Nick Administratora, który banował: __Kazo
Długość bana: 7 Dni
Kiedy to się stało? : Około 1:50 26.08.2020
Opis sytuacji: Ktoś na chacie napisał wulgarną wiadomość, w której narzekał na lagi. Inny gracz napisał coś w stylu ,,Anonimowe zgłoszenie za 1..2..3. Dla żartu napisałem j**** disa za 3..2..1. Przy pierwszej wulgarnej wiadomości u innego gracza, nie widziałem żadnego ostrzeżenia od moda, więc stwierdziłem ze wyśle tą wiadomość, bo na serverze nie ma moda i pewnie jest mało osób (przypomnę ze było to po 1 w nocy). Jakieś 5 min później dostałem bana za prowokacje administracji. Na serwer wróciłem po dość długiej przerwie, gram razem z kolegą. Rozumiem ze ta wiadomość była strasznie głupia, teraz mam nauczkę aby czegoś takiego więcej nie pisać, lecz tak jak wspomniałem wcześniej był to tylko żart, nie chciałem zdenerwować ani sprowokować administracji czy modów. Przepraszam i proszę o unbana.
Screen bana: 

ban 1.PNG

Jeżeli zrobiłeś to celowo dla zabawy to teraz masz za to nauczkę na przyszłość. Jestem za Odrzuceniem

Odczekaj karę przy okazji przemyślisz następne wybryki. Wrócisz i będzie okej przynajmniej mam taką nadzieję.

Edytowane przez Nerdy
  • Wrr 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Jestem za  odrzuceniem,     

Nie widzę sensu dawania ci unbana kazo słusznie dał Ci bana, Nawet jeśli nie ma żadnego moda na serwerze nie powinieneś tak pisać. 

Odczekaj karę i wracaj do gry 

Edytowane przez Lolitka1972

To, że na serwerze nie ma nikogo z administracji nie znaczy, że możesz sobie pozwolić na tego typu wiadomości. Co prawda kara jest dość długa, ale jeśli Admin uznał ją za stosowną to niestety musisz odczekać te 7 dni i wrócić do gry. 

Za odrzuceniem 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...