Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

/p regeneruj [kordy] do [kordy]

Kosierski

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Kosierek
- Propozycja dotyczy (tytuł): /p regeneruj [kordy] do [kordy]
- Opis propozycjiWitam wszystkich czytających tą propozycję. Jak większość z was dobrze wie komenda "/p regeneruj"

obejmuje całą działkę w dół od podajże Y:60. A większość osób wykopuje całego cobla z działki by na dole coś zbudować.

Natomiast jak się ma już beacon'a to chce się trochę pokopać.  I tutaj tkwi problem, bo trzeba zregenerować działkę, ale

jak to zrobić nie musząc odkopywać tego wszystkiego pod działką. Dlatego myślę, że najlepszym rozwiązaniem

byłoby dodanie komendy coś w stylu "/p regeneruj <od> <do>" (od jednego punktu do drugiego).

Jak dobrze pamiętam całkowita odnowa cobla na działce kosztuje 30.000$.  Taka komenda mogłaby od razu wyliczyć ile % zostało

zregenerowanej działki i odliczyć od 30k (100% działki) wyznaczoną kwotę.
- Dodatkowe SS'yNie potrzeba.

Edytowane przez Kosierek

Jeżeli jest to możliwe to jestem jak najbardziej za wprowadzeniem tego. Z doświadczenia wiem, że pod warstwą dirta wielu graczy ma kilka poziomów farm itp. Regeneracja całego stone'a na działce  często zwyczajnie przeszkadza.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Zwycięzca

Na Tak opisane wyżej

KidMod

Uważam, że jest to bardzo dobra propozycja, jestem na TAK.

Pozdrawiam 🙂

• SAdministrator
Admin

Propozycja została zaakceptowana!

W niedalekim czasie zostanie ona wprowadzona!

• Superka 2

DP3Woc2.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...