Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] Komenda

Kris_XD2017
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick Kris_XD2017

Propozycja dotyczy Komendy

Opis propozycji przydała by się komenda /losowetp w netherze ponieważ gdy jest włączone już pvp to wszystkie kozaki będa czekały za liną na mniej doświadczonych graczy

Dodatkowe ss'y (nie mam pojęcia co to)

PvP jest włączone jednorazowo z powodu chwilowego zamknięcia mapy surowcowej.

Od godziny 15:00 21.08 PvP będzie znowu wyłączone.

Jeśli chodzi o RandomTP w netherze, to nie wiem czy można by to było wprowadzić. Ponieważ nether to świat zamknięty i pełen lawy, więc można by było zostać teleportowanym do lawy lub udusić się w ścianie. Moim zdaniem jeśli nie ma PVP w netherze, jest to zbędne.

Do odrzucenia

xSzafek

• Superka 1

Musicie mieć jakieś wyzwanie, randomtp w netherze nie jest na tyle potrzebne jak na mapie surowcowej, a konieczność ucieczki przed graczami dodaje lekkiego dreszczyku emocji. Można zawsze wypić niewidkę.

Jestem za odrzuceniem.

Również podzielam zdanie xSzafek. 

Jestem na nie. 

Makura123

• Superka 1

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...