Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] Minecraft Poważne zmiany cen w sklepie

syropekyt

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): ... syropekyt
- Propozycja dotyczy (tytuł): ...Poważne zmian cen w sklepie
- Opis propozycji: ...  Witam! od kilku miesięcy juz tu gram i widzę że ceny w sklepie są do kitu Więc wpadłem na pomysł aby to zmienić

1. Surowce Diament 3 tysiące za jeden SERIO to jest jakiś żart średnia cena kupna wynosi 350 więc niech będzie taka cena jeśli chcesz kupić tak samo z złotem serio 2 TYSIĄCE  to też żart dla mnie cena może być 210 dolców  emerald tez nieśmieszny żart cena jego kupna wynosiła by 240 coblestone za 2 dolce kamień za 2,5 węgiel za 3  redstone za 10 sztabka żelaza za 20 lazuryt tez za 10

a te inne bloki będą kosztować 5 dolców w sklepie

2. budowlane ziemia za 1,5 dolara   lód za 500   te drewna za 6   wełna za cena  30 dolców   głądki kamień za tyle samo co kamień czerwony piasek za 5 szkło za 4 siano za 9

kamienne cegły za 2,5 dolara  grzybnia za 290 a inne bloki w tej kategori za 5

3.kwiaty wszystkie rodzaje za 340 dolców a słonecznik 400 a dynia za 200 i melon tez za 200

4 inne Kość XDDDD 30 tysięcy ja bym dał za  jedno 900 pajęczyna za 1300 kompas za 300 szlam za 1000 torbiel za 30   jajko niech zostanie UL XDDDDDD JA BYM DAŁ ZA TO 5 tysi

a za ten plaster tysiąc 

5. farma niech wszystkie będą za 300 a bambus 5 nasiona po 4 dolce   te słodkie coś tam za 10  kaktus zostaje  a trzcina za 4,5 a grzyb zwykły za 10

6. Żarcie ciasto za 400 placek za 100 a te do 100 dolców niech kosztują 20 dolców a jabłko 70

7. Wodne koralowce za 500 lilia wodna za 50  serce oceanu cena kupna 60 tysi a sprzedania niech będzie 30 tysi  muszla lodzika za 7000 jajko żółwia za 3000 a hełm żółwi za 5000 sprzedaż a 25000 kupno

Na więcej itemków nie mam pomysłu.Ceny dotyczą tylko kupna nie sprzedaży chyba że napisałem że do sprzedania niech kosztuje (podana kwota)

Dziękuje za przeczytanie pozdrawiam Pa!
- Dodatkowe SS'y: ...

Cytat

wigilia 2020/2021

nudyx.png

W dniu 19.08.2020 o 11:21, nabdia napisał:

Ceny w /sklep ustala zarząd, więc do odrzucenia xd

21 godzin temu, Nerdy napisał:

Ta propozycja figuruje na Czarnej Liście Propozycji. Do odrzucenia.

W dniu 19.08.2020 o 22:02, Jaharis napisał:

Zmiana cen w sklepie jest pierwszą pozycją na czarnej liście propozycji. Następnym razem polecam się z nią zapoznać.

Oczywiście do odrzucenia. 

*Propozycja może być pozytywnie rozpatrzona, gdy Użytkownik poda konkretne przedmioty i ich ceny.

Wiec to ewentualnie może przejść ale coś mało osób dało na tak -> neutral

sygnatura

Ja również jestem za odrzuceniem. Niektóre przedmioty są po prostu banalnie proste do zdobycia, dlatego większość z nich nie wymaga zakupienia ich w sklepie serwerowym.

Edytowane przez Lukaszenko69

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Pomijając fakt, że ta propozycja jest na czarnej liście propozycji z którą polecam się zapoznać, to administracja kiedyś  mi napisała, że ceny w sklepie, są takie ponieważ gracze powinni sami zdobywać lub kupować od innych graczy przedmioty. Do odrzucenia

• Superka 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...