Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Monikor

Block102

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Block102
Nick osoby oskarżonej: Monikor
Miejsce wydarzenia: Dzialki 
Data i godzina wydarzenia: godzina poranna 8.00-9.00 16.08.2020
Opis sytuacji: Monikor chciał kupić papugę a że ja akurat mialem to chciałem sprzedac, umówiliśmy się na cenę 20k/sztk. TP' go do mnie na działkę i wyciagłem szulkera z enderchesta postawiłem go i wyciąłem 1 jajko papugi i gdy rozwaliłem szulkera Monikor odrazu gdy się zorientował odrazu na początku się zlogał na czas ok 5-20min (nie wiem dołladnie nie liczyłem) potem szybko poszedł chyba do siebie na działke i sluch o nim zaginął, pisałem /msg do niego a on  nic, zdenewowany zacząłem pisac na chacie " Monikor zlodziej" na co odpisywal na /msg "sam jestes zlodziejem". W szulkerze byly itemy takie jak BLOKI: zlota zelaza diax oraz jajka przechowujace zwierzeta takie jak : pandy lisy zolwie owce swinie KROWA GRZYBOWA i wiele wiecej...
Dowody: jedyny mój dowód to ss wczoraj na korym widać niebieskiego szulkera w moim enderchest'ie, dodatkowe dowody ktore się mogą nie przydać to logi na których widnieje ze po ustalonej cenie  i konwersjacji z Monikor pisze " odawaj to" i typ podobne oczywiście na /msg. Proszę o rozpatrzenie skargi oraz na jak szybsze ukaranie Monikor i oczywiscie odzyskanie szulkera. 2020-08-15_23_26_53.thumb.png.13763fd7cb8b51fa49578de0abbf686d.png

Według mnie dowody niewystarczające. Niestety Twój błąd niszcząc przy kimś Shulkera. Mogłeś zaczekać aż sobie pójdzie, przecież nic z nim nie zrobi na Twojej działce. 

Chyba że masz jakąś rozmowę potem, gdzie pada zdanie "nie oddam shulkera" czy "oddaj shulkera ON: nie oddam" to powinno już być łatwiej. Przeszukaj logi.

Przykro mi z powodu straty.

edit:

z drugiej strony skoro znasz zawartość i masz screen, a Monikor ma nadal te rzeczy i  moderator jest w stanie to sprawdzić może to być jakiś dowód.

Edytowane przez PanNiwy

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Skarga na Gracza została odrzucona!

fox tv help GIF by 9-1-1 on FOXChicago Fire GIF by Wolf Entertainment

Były SModerator /Admin Forum 07.11.2020 [*]

'' Nie kłóć się z debilem bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ''

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...