Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [mc]Tańsza cena wedki

jestempierfszy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): TheWarrior_DK
- Propozycja dotyczy (tytuł): Tańsza cena wedki na /warp lowisko
- Opis propozycji: jak wiecie lub nie wiecie  wędka na lowisku kosztuje 350$ a może można było to zmnieszyć do 150$? Było by lepiej dla graczy bo by mogli mniej wydac wtedy wiadamo również ze jak sie łowi to dostaje sie hajs na pracy rybak ale tego hajsu jest mało  a wędka po złowieniu 7/8 ryb sie znisczy więc moze trzeba to zmniejszyć? było by lepiej bo mówie wędka jest droga jak na taki item a szybko sie niszczy
- Dodatkowe SS'y: ...

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

2 godziny temu, Tomko napisał:

Bez sensu. Na NIE. Niech zarób

ja mam hajs ale to jest bez sesnu że tyle kosztuje //edit @nabdia tak kreatywny mi płaci xd

Edytowane przez TheWarrior_DK

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Poniżej znajduje się lista propozycji, które były niejednokrotnie odrzucane, bądź są często poruszane, a ich wprowadzenie jest już planowane.

- Modyfikowanie cen w sklepie [Modyfikujemy ceny już od 2 lat w poszukiwaniu optymalnej ich wartości]

• Superka 1

sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...