Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft] Wypłacanie banknotów

jestempierfszy

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): TheWarrior_DK
- Propozycja dotyczy (tytuł): Wypłacanie banknotów
- Opis propozycji: Witam natknołem sie w liście moich propzycji żeby można było wypłacać banknoty i je chowac przykładowa komenda aby wypłacić to by była /wypłać 100$ Naprzykład. Gdyby ktoś potrzebował na szybko hajsu to może sobie wziąc banknot i wpłacic na konto ;d
- Dodatkowe SS'y: nope

Edytowane przez TheRevQ

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Teraz, Lukaszenko69 napisał:

Jestem na nie. Byłoby to wykorzystywane przez cheaterów, którym usuwana jest połowa stanu konta po odnalezieniu cheatów na ich komputerze lub poprzez przyznanie się do winy.

@Lukaszenko69 COO przeciez jak ktoś dostanie bana za cheaty to hajs sie nie usuwa nie rozumiem twojej wypowiedzi możesz na pv prosze mi wytłumaczyć?

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Jest w tym jedna rzecz...

Myślałem o tym gdy otworzyłem skup,

Aby całe pieniądze nie zeszły z konta można by było je sobie schować do ec i nie spadłby nam stan konta do 0, ale niestety istnieją też ci źli ludzie którzy by chowali pieniądze gdy zaczynają czitowac i w ten sposób by nie tracili pieniedzy.. Neutral

sygnatura

Jakby by były tu prace typu złodziej jakieś mieszkania auta, wypłaty co kilkanaście minut to ok. Ale tu nie ma takich dodatków więc byłoby to nikomu niepotrzebne, a bardziej utrudniałoby rozgrywkę

Na NIE

Również uważam, że ten pomysł po prostu nie ma sensu. Powody wyżej. 

Oczywiscie jestem za odrzuceniem

Makura123

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...