Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Xeos3131

Wyróżnione odpowiedzi

zNick zbanowanego: Xeos3131
Nick Administratora, który banował: TheRevQ
Długość bana: 10 dni 
Kiedy to się stało? : [23:22:43]
Opis sytuacji: Chciałbym się odwołać od bana którego otrzymałem od TheRevq. Uważam, że kara jest niestosowna, ponieważ w przeciągu 30 minut byłem sprawdzany dwukrotnie. Warto zaznaczyć, że administrator Tadzio który sprawdzał mnie przed TheRevq chwile przed banem nic nie wykrył, a drugie sprawdzanie miało wystąpić bez żadnego uprzedzenia i bez żadnej informacji o tak owej sytuacji wyszedłem  z Minecrafta po czym otrzymałem bana. A co dopiero w ciągu 30 minut i gracz nie może odpowiadać za brak komunikacji między administracją. Jeżeli jakieś podejrzenia wystąpiły po pierwszym sprawdzaniu, aczkolwiek wątpię, to administratorzy powinni obserwować gracza i jeżeli by to utwierdziło ich w swoich przekonaniach sprawdzić gracza po jakimś dłuższym czasie. Ban nie powinien mieć miejsca, tak jak wcześniej wspominałem nikt nie wspomniał nic o drugim sprawdzaniu, a wyszedłem z Minecrafta bo chciałem zmienić serwer. 
Logi : [23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] Jesteś sprawdzany! Zwróć uwagę na wiadomości od Administratora!
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] LogOut = BAN!
[23:22:43] [main/INFO]: Environment: authHost='https://authserver.mojang.com', accountsHost='https://api.mojang.com', sessionHost='https://sessionserver.mojang.com', name='PROD'
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] ----------------[RealCraft]----------------
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT]  Zostałeś przeniesiony do pokoju sprawdzania przez TheRevQ
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] 1. Jeśli masz cheaty przyznaj się a dostaniez karę tylko na 5 a nie 10 dni
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] 2. Wejdź na TeamSpeak3 IP: ts.svrealcraft.pl
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT]   - Jeśli nie masz to masz 10 minut na pobranie
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] 3. Administrator zdecyduje o tym czy otrzymujesz blokadę
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT]  Czas na pobranie TS3 lub Discorda to 0/10 minut
[23:22:43] [main/INFO]: [CHAT] ----------------[RealCraft]----------------
[23:22:45] [main/INFO]: [CHAT] [Licytacje]Wystawił: Szymon1332 Cena: 600$ Komenda /licytuj[Diamentowy kilof 76% Ench: Niezniszczalność-2 x1]
[23:22:47] [main/INFO]: Stopping!

Screen bana: 

tv.png

• Superka 1

Skoro byłeś sprawdzany pół godziny przed drugim sprawdzaniem, to powinieneś dostać unbana, bo nie ma sensu sprawdzać kogoś drugi raz po takim krótkim czasie. Nie wiem, czy RevQ nie skontaktował się z Tadziem czy po prostu tak sobie zaczął ciebie sprawdzać, ale szczerze, tak nie powinno być.

Jestem za zdjęciem blokady.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Godzinę temu, TheRevQ napisał:

Nie wiedziałem, że byłeś wcześniej sprawdzany. Wziąłem Ciebie na sprawdzanie z powodu dużej ilości zgłoszeń oraz pewności, że masz macro, bo owe miałeś, prawda? To teraz ja Ci powiem jak było. Przeniosłem Cię na kanał i powiedziałem, że jesteś sprawdzany. Z myślą, że wiesz, że nie masz już czasu na usunięcie macra, wyszedłeś z gry aby napisać odwołanie. Mimo tego, że zostałeś wzięty na sprawdzanie drugi raz, za odrzuceniem odwołania.

nie mialem żadnego macra ludzie mnie zglaszają bo wiedzą niby ze mam macro a nie mam tadzio mnie sprawdzal 30 min przed tobą i widzial ze nie mam nic to jest nie fer ze mam bana 

Jestem za zaakceptowaniem odwołania. Ponieważ jeżeli był sprawdzany chwile temu więc ban nie słuszny.

//Edit po drugie therevq nie ma już moda 😞 wiewiec unban powinien byc

Edytowane przez TheWarrior_DK
  • Superka 1

ᶻᵘʰⁿ ʰᵃˢ ᵍᵒᵒᵈ ᵐᵒᵛᵉᵐᵉⁿᵗ

519595700_preview_tumblr_ni9ggjoV0u1u2fzp4o1_500.gif.91540788905f8994a55589de3c891b8a.gif

Jestem za odbanowaniem, były członek  administracji ewidentnie się pomylił i nie wiedział, że byłeś już sprawdzany, ja cię sprawdziłem dokładnie pół godziny wcześniej i nic nie znalazłem, więc raczej nic nie masz.

Pozdrawiam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...