Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Przepalanie przedmiotów

oldi

Wyróżnione odpowiedzi

Nick na serwerze: PanNiwy
Miejsce występowania bugu: Działka
Opis problemu: Hej. Zainteresowałem się ostatnio zadaniami które muszę jeszcze wykonać i ku mojemu zdziwieniu zadanie z przepalonymi rzeczami mam dość skromnie rozwinięte. A przepalam dość sporo -,- bez skojarzeń. Okazało się, że zadanie nie jest naliczane w momencie przepalania w piecu hutniczym czy wędzarce. W grę wchodzi tylko zwykły piec. Miło by było gdyby jednak działało to na wszystkie piece.

edit: Zauważyłem też że nie działa zliczanie przepalonych przedmiotów jeżeli są automatycznie zabierane lejem z pieca. Działa ilość wyciągnięta ręcznie z pieca, nie ważne że wcześniej przez niego przeszło kilkaset sztuk. Chyba że to celowe to też zrozumiem 😉  
Dodatkowe SS'y:  brak

Pzdr

PanNiwy

Edytowane przez PanNiwy

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Można by to udoskonalić ponieważ chodzi przecież o przepalanie, nie ważne czy w piecu, wędzarce czy piecu hutniczym. Na tak. Co do przepalonych przedmiotów, które trafiają do leja - nie sądzę, żęby był plugin który wyłapywałby, że są to przepalone przedmioty.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Co do pierwszej części propozycji - w sumie się zgadzam, ale nie ja decyduję, co do drugiej części - tak jest specjalnie.

jak Właściciel rozpatrzy to ja zareaguje pod tym wątkiem.

DP3Woc2.png

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...