Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Nadia2000

GarGamelek

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: GarGamelek
Nick osoby oskarżonej: Nadia2000
Miejsce wydarzenia: Serwer MC
Data i godzina wydarzenia: 08.08.2020 13:23
Opis sytuacji: Nadia2000 pisała na czacie że ma na sprzedaż klucz do magicznej skrzyni za 10k. Ja zainteresowany ofertą napisałem na /msg do oskarżonej czy to na pewno klucz do magicznej skrzyni. Oskarżona zaprzeczała się iż jest to owy klucz. Zapytałem się ponownie o to czy na pewno jest to klucz, podejrzewałem że jest to oszustwo, ponieważ Nadia2000 trzymała w ręku świerkowy guzik. Oskarżona potwierdziła fakt że jest to klucz do magicznej skrzyni, a ja kupuje go za 10k. Zapłaciłem podaną sumę, lecz w zamian otrzymałem świerkowy guzik. W tym momencie użytkownik przestał się do mnie odzywać i uciekł z miejsca zdarzenia (moja działka).
Dowody: Film mojego wykonania przesłany na YouTube.  

Proponowana kara: Blokada 7 dni, ponieważ użytkownik popełnił oszustwo w pełni świadomie oraz z premedytacją.

giphy_(1).gif

14 godzin temu, nabdia napisał:

Ale skoro wiedziałeś, że jest to oszukany klucz to dlaczego go kupiłeś XD? Za zaakceptowaniem skargi

Wydaje mi się że dla tego gracza 10.000 to nie jest kwota, która go osłabi na serwerze, chodziło bardziej o dokończenie transakcji w celu nagrania i złapania za rękę oszusta. Nikt nie wie ile osób mogła tak oszukać, a tak jest czarno na białym. 

• Superka 2

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...