Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Propozycja-przetłumaczenie poradnika

Kubaa__
Wiadomość dodana przez Gangsta_

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick: Melani

- Propozycja dotyczy: przetłumaczenie poradnika dla początkujących graczy. 

- Opis propozycji: cześć, jak zwykle piszę w imieniu mojej kuzynki. Propozycja dotyczy przetłumaczenia poradnika dla początkujących graczy. Moja kuzynka skarży mi się na to, więc postanowiłem coś zrobić. Mówi, że zawsze musi się dopytywać na chacie, takich rzeczy jak: "gdzie mogę wykopać drewno", "jak mogę się przeteleportowac do domu". Twierdzi, że nie zawsze otrzymuje odpowiedzi. Dlatego jestem za tym, żeby zrobić krótki poradnik dla początkujących graczy, ale w języku angielskim. To jest moja - a raczej mojej kuzynki propozycja. 

Pozdrawiam

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Jestem tutaj w imieniu Melanie 

52 minuty temu, Dream napisał:

Nie wiem w sumie

Jakby widzę tą melani i każdy jej zawsze odpowiada 3 osoby minimum na chacie dostaje info również w swoim języku

Następny punkt to to że chyba jak raz drugi trzeci czy czwarty człowiekowi się mówi to jest w stanie zapamiętać bezwarunkowo gdzie może wykopać drewno czy inne pierdoły nie trzeba być alfą i omegą no chyba że ma wyjątkową sklerozę 

Poradnik w 2 językach byłby dobry aczkolwiek umówmy się nasze polskie serwery są jak ruskie rzadko kto z innego kraju na to wchodzi ta sama dzicz i poziom maluję się przynajmniej w 70% 

Ale oczywiście mojego zdania nikt nie weźmie pod uwagę mamy demokracje więc bawcie się moi drodzy pozdrawiam bez spinki 

Ja myślę, że wezmą. Pozdrawiam

Jestem tutaj w imieniu Melanie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...