Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Potwierdzenie zakupu

czekolada

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): tomkok

- Propozycja dotyczy (tytuł):  potwierdzenie zakupu przedmiotu w /sklep

- Opis propozycji: No nie wiem, ja dziś przypadkowo kupiłem jakieś śmieszne 64 wełny przypadkowo ZA 72K !! SKANDAL !! Fajnie by było, gdyby się dało potwierdzić zakup, bo na przykład można kupić sobie coś zbędnego za 8574169202541453 milionów.

- Dodatkowe SS'y: Zbędnie razczej

• Superka 1

Trzeba czytać co się robi a nie klika co wlezie. Na nie, debile niech płacą za lenistwo, a nie utrudnianie gry innym, którzy czytają co klikają i doszłoby im kolejne okno do potwierdzenia. 

• Przytulas 1
  • Haha 1

Jak najbardziej na tak pod względem kupowania. Myślę, że pod względem sprzedawania jest to zbyteczne. Kilka razy zdarzyło mi się kupić bardzo wartościowe marchewki, i nie wynika to tak jak pisze pan/i Sadi37 z lenistwa tylko po prostu czasami sprzedaje się po 250.000 sztuk marchewek i człowiek łapie niekontrolowanego laga mózgu. Myślę, że wprowadzenie takiej opcji nikomu nie zaszkodzi ponieważ i tak około 1% graczy kupuje w serwerowym sklepie a nie na targu czy sklepach prywatnych. Dodatkowo wykluczyłoby to kwestię przypadku/nieuwagi czy wspomnianego wcześniej laga mózgu.

• Superka 2

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...