Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Realcraft moj moj

kryrztal

Wyróżnione odpowiedzi

miał złoto dankorek klejnoty pabl0o lecz przy mnie żebrakow są oni parą na

realcraftcie mierzy się skarb ogromnom węcz miarom fortune pomagacie zrobic mnie tak własnie mnie moja ah moja każda działka

kop kop pracuj łopatą bym bogaty był ja był by ten skarb mogł byc moj  moj kop hem kop hem kop hem kop hem kop kop kop  hej razem razem kop i wznies  mnie graczu na sam szczyt 

tu skarby są moje a gracze na ich widok trzęsom się ze złosci admini drżą z bezlisnej wsciekłosci 

wzdychajom za mną serwerowe pięknosci

WŁASCICIEL PWWP Z ZACHWYTU  DA MI ADMINA TYTUŁ 

ps wiersz to przerubka piosenki pocahontas moj moj  nie ma on na celu nikogo urazic ani wymusic zadnych decyzji jest on zrobiony dla jajec w celach humorystycznych                                                                                    

• Like 1
  • Sad 1
  • Wrr 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...