Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Całkowite zablokowanie komendy /tpa na /warp S

kryrztal

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick (z serwera): .. krySztal
- Propozycja dotyczy (tytuł): całkowitej blokady komendy /tpa dla graczy vip i Svip na /warp S 
- Opis propozycji: ...już 2 razy zabili mnie na /warp S poza polem ochronnym używając /tpa przez co Straciłem już 1 naprawe [ Sprawcow ukarała adminiStracja] potwierdzą to 

gracze doStają za to zbyt niSkie kary takich  Spraw adminiStracja ma napewno kilka w ciągu dnia

dlatego proponuję zablokowac dla gracza/vipa/Svipa komende /tpa na /warp S pomoże to uniknąc  Straty wielu itow przez graczy i karania graczy za robienie takich pułapek na /warp   S  adminiStracja ma napewno ważniejSze rzeczy na głowie [ Sprawdzanie cheaterow itp itd ] niż karanie graczy za pułapki na /warp  S przy użyciu /tpa

blokada /tpa na /warp S pomoże wyeliminowac problem robienia pułapek na innych graczy na /warp S w celu zdobycia itemow inni gracze też napewno tu potwierdzą że mają problem z typami kturzy proSzą o /tpa do nich a potem zabijają nagle po /tpa na /warp  S 
- Dodatkowe SS'y: ...brak

Jestem za odrzuceniem
Gracze VIP i SVIP nie posiadają dodatkowych uprawnień. Teleportacja na /warp s jest zablokowana ale ludzie korzystają z buga. Oczywiście za korzystanie z niego grozi ban. Pracujemy nadal nad tym, aby zablokować taką możliwość.

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...