Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

kubinator123

kubinator123
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: kubinator123
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: 4h 28 min
Kiedy to się stało? : 30.07.2020
Opis sytuacji: miałem kupić od jednego gracza jajko misia polarnego po tym jak dał wywaliło mi neta i po tym jak odrazu odzyskałem go wszedłem na serwer i przelałem jemu pieniądze. Dodam że gracz jeszcze przed przelaniem pieniedzy mnie zgłosił jak mu napisałem że przelałem nic mi nie odpisał.
Screen bana: obraz.thumb.png.efdbe25234a7270689ebbd68a0eeec5b.png

Nie przelałeś mu całej ilości pieniędzy przed zgłoszeniem. A co do wywalenia neta, tym bardziej dosłownie po tym jak dostałeś jajko, to każdy może tak powiedzieć.

Kara powinna profilaktycznie zostać, aby nauczyć gracza, żeby dalej nie oszukiwać.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Jeżeli twierdzisz, że przelałeś graczowi pieniądze to najbardziej wiarygodnym sposobem na zweryfikowanie tego będą Twoje logi z rozmową ze sprzedającym oraz moment przelania takowych dolarów.

1698233994_ezgif.com-gif-maker(1).gif.28e8b1d60ad735cacd106687cdb0748a.gifezgif.com-gif-maker.gif.bdd7693358f0907062dba116f1631cd7.gif

17.01.2021💔

200 §3 kk Dz.U.2020.1444

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...