Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

IKamileKI
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: IKamileKI
Nick Administratora, który banował: Nie pamiętam
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : Około miesiąc temu
Opis sytuacji: Kolega mnie zaprosił na ts by pograć w terrarie, lecz zaczął wbijać yoda na kanał, który w czasie mojej dłuuugiej przerwy dostał bl'ke. Przez owego gracza, który ciągle wchodził na kanał administracja zbanowała każdego z kanału by yoda nie miał do kogo wbijać wmawiając po banie, że czekali aż wbijemy na dyżurkę.. No tak, będziemy mówić za każdym razem, że wbija do nas jakaś osoba z bl'ki i przy okazji ginąc w terce z 200 razy XDD nie no wiecie, ja to rozumiem, ale specjalnie przerywać grę w terrarii, której się nie da przerwać bo w tej grze nie ma nawet pauzy na multiplayer by zbanować osobę, która i tak może sobie zmienić IP w każdym momencie jest troche useless, jeszcze ten powód szkodzenie serwerowi, jestem szkodnikiem rozmawiając na Waszym teamspeaku? Jaki jest więc sens powstania tego teamspeaka? Żeby ładnie wyglądał, czy do rozmawiania? Całe życie rozmawiałem na tym teamspeaku i przez tą sytuację musiałem go zmienić.. Następnym razem polecam administracji wejść na kanał i powiedzieć, abyśmy zmienili hasło na kanale, w celu by yoda do nas nie wbijał. Nie wiem czym on zawinił, lecz to jest śmieszne, że tyle osób dzięki niemu dostało bana XD Fajnie by było gdybyście też mi kolegów odbanowali, nicków nie pamiętam bo mieli niestandardowe (jak mówiłem nie wbijałem na tego ts'a przez bardzo długi okres czasu)
Screen bana: 

QZRgYg3.png

Pozdrowionka ^^

Szczerze to wystarczyło tutaj trochę pomyśleć i zmienić hasło, oraz wysłać jedną osobę na dyżurkę, żeby to zgłosiła. Sama zmiana hasła na początku zapobiegłaby tej sytuacji i myślę, że również blokadzie. Tak, w Terrarii bywa trudno, ale raczej nie aż tak trudno się tam zabunkrować w jedną osobę i pójść na dyżurkę, gdy druga osoba broni.

Ze względu że kara została nałożona jakiś miesiąc temu, można ją zdjąć.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...