Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

8_Shukaku_8

Shukaku (8_Shukaku_8 w grz
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 10% za niezastosowanie wzoru i tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

W informacji o tym że zostało mi 10 minut na pobranie discorda lub ts3  wyraźnie pisało że są 2 komunikatory
Byłem zmuszany do pobrania ts3 

Wyraźnie powiedziałem ze nie będe pobierał ts3, kidmod zasłaniał się tym że administrator ma zawszę racje oraz ze on wybiera metodę, metoda to nie komunikator głosowy a sposób sprawdzania nieprawdaz?
Dostałem bana na 7 dni
Powód: Cheaty

• Haha 1

Metoda sprawdzania to również komunikator głosowy, który wybiera osoba sprawdzająca, nie sprawdzany. Jak odmówiłeś pobrania TS3 to już była podstawa do bycia zbanowanym za brak współpracy.

Do odrzucenia.

• Superka 1

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Odwołanie do odrzucenia , ponieważ RevQ napisał Ci, że masz wejść na ts3 a Ty nie chciałeś wejść i przedłużałeś całą akcję. Nie wiem czy czytałeś regulamin ale tam jest jasno napisane w jaki sposób przebiega cały system sprawdzenia graczy przez administratorów.

Pozdrawiam,

Nerdy

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...