Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

SniQerss

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  SniQerss
Nick Administratora, który banował:  Giecio
Długość bana: Perm
Kiedy to się stało? : 26.07.2020/27.07.2020
Opis sytuacji:  Zostałem zbanowany za posiadanie multikont. Konta za które zostałem zbanowany nie należą do mnie, nie tworzyłem ich można to sprawdzić poprzez wcześniejsze logowania IP. Nigdy też nie grałem na więcej niż 1 koncie a zwłaszcza na kilku można to również można  zweryfikować poprzez sprawdzenie czasu w grze na tamtych "multikontach".
Screen bana: 

1085719468_odwoanie.thumb.png.45ad5b0c5abbad1bea8ed4c054844602.png

Przy sprawdzeniu twojego IP wyświetliło mi się 6 kont, z czego jedno było twoje główne. Przy późniejszym sprawdzeniu były 4, więc zakładam, że dwa z tych kont musiały należeć do innych osób które już tu grały, a ty po prostu wszedłeś na ich nickach. W sumie można zdjąć blokadę na IP, ale multikonta powinny zostać zbanowane.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...