Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

muszla

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: muszla
Nick Administratora, który banował: kalafiory
Długość bana: 3 dni
Kiedy to się stało? : teraz
Opis sytuacji: nie wiem, jedyne co pisalam do administracji zaraz przed ta sytuacja to to bylo tylko to:obraz.png.13fe499817fc91946e925b67ba1eb86e.pngobraz.png.930feae33a1886c69ce139eeaa890a17.png
Screen bana:

• Haha 1

muszlaa.jpg

Witaj muszla!

Tak myślałam, że napiszesz odwołanie, z tej właśnie przyczyny skopiowałam sobie to, co do mnie pisałaś.

Cytat

<22:54:29> "gość": kalafior <22:54:39> "gość": szlug cie obraza <23:01:08> "kalafiory": niezbyt chce z toba rozmawiac <23:01:16> "gość": dobrze <23:01:31> "gość": kalafior <23:01:37> "gość": kalafior <23:01:40> "gość": kalafior <23:01:57> "gość": O KURWA <23:02:38> "kalafiory": co <23:03:23> "gość": rozlalam wode na klawiature lol <23:03:26> "gość": jebac <23:03:33> "gość": wytarlam koszulka <23:03:35> "gość": i chuj <23:04:01> "gość": dobrze klafior <23:04:11> "gość": zaakceptowali mi skarge na szluga <23:04:15> "gość": zrob cos <23:04:19> "gość": odkrec to <23:04:22> "gość": szybko <23:04:27> "gość": dobra <23:04:28> "gość": spadaj <23:04:30> "gość": koneic <23:04:32> Twój rozmówca zamknął konwersację <23:05:28> Twój rozmówca na czacie rozłączył się.

Tak jak mówi punkt 4 taryfikatora TeamSpeak3, za niezachowanie kultury osobistej w stosunku do administracji ( w tym przypadku używanie wulgaryzmów, o których wielokrotnie upominałam Cię wczoraj) jest ban od 15 minut do 5 dni. We wczorajszej skardze na administratorkę ekodiesel napisałaś, że jesteś faworyzowana, jak widać po banie- nie jesteś. Mam nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione i że wrócisz na TeamSpeak'a za te trzy dni.

Pozdrawiam, kalafiory

• Superka 2
  • Haha 2

image.png

mrozi🥶

Nie no bez przesady, żeby za 3 przekleństwa, które nie są kierowane do nikogo, karać na 3 dni xD

Jakby zwyzywał Ciebie, twoja mame lub ogólnie twoją rodzinę to bym zrozumiał, ale nie za 3 przekleństwa rzucone na wiatr.

Ostrzegawcze 15-20minut by spokojnie wystarczyło. Za skróćeniem.

• Wrr 1

16 godzin temu, kalafiory napisał:

Witaj muszla!

Tak myślałam, że napiszesz odwołanie, z tej właśnie przyczyny skopiowałam sobie to, co do mnie pisałaś.

Tak jak mówi punkt 4 taryfikatora TeamSpeak3, za niezachowanie kultury osobistej w stosunku do administracji ( w tym przypadku używanie wulgaryzmów, o których wielokrotnie upominałam Cię wczoraj) jest ban od 15 minut do 5 dni. We wczorajszej skardze na administratorkę ekodiesel napisałaś, że jesteś faworyzowana, jak widać po banie- nie jesteś. Mam nadzieję, że wszystko zostało wyjaśnione i że wrócisz na TeamSpeak'a za te trzy dni.

Pozdrawiam, kalafiory

Nie widzę tu żebyś go upominała że przeklina, tylko dajesz bana po kilku wulgaryzmach??? Za zaakceptowaniem

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...