Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Wedki Na pvp/S

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick :NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy:  Wedek na Surowcowej
- Opis propozycji: Krótko zwięźle i na temat Chciałbym by wędki na Warp S były zablokowane Do strefy budowania
- Dodatkowe SS'y: Po co

sygnatura

Również jestem na tak! Cały czas gracze używają ich w niepoprawny sposób, co staje się uciążliwe. Niby może być z tym ciężko, ale mam nadzieję, że uda się to wprowadzić!

Pozdrawiam- kalafiorki

image.png

mrozi🥶

Jeśli jest taka możliwość po stronie pluginów to też jestem na TAK. Przydałoby się też wyłączyć możliwość rzucania trójzębami na spawnie, bo to trochę irytujące jak jakiś gracz ciągle nim rzuca, a nie każdemu chce się ciągle wyłączać i włączać dźwięk.

• Superka 1
  • Wow 1
  • Sad 2
  • Wrr 4

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Jestem na Tak. Przydałoby się, aby to zostało zablokowane. Dzisiaj gracz nawet próbował mnie zrzucić do strefy PVP. Czasami nie ma administratora, który może zbanować takiego gracza. Jeżeli byłby taki plugin to wtedy ułatwiłoby to pracę administracji oraz rozgrywkę graczy.

Edytowane przez KKirito
  • Superka 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...