Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

szymigamesYT

szymigames_YT

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: szymigamesYT
Nick Administratora, który banował: zienteKK
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało? : 24.07.2020/10:29
Opis sytuacji: Chciałem wejść na serwer i zobaczyłem że dostałem bana za oszustwo podczas handlu administrator pytał się mnie czy mogę  oddać pieniądze  a mi by został zwrócony kilof napisałem że niezbyt i potem nie dostałem odpowiedzi i nie wiedziałem czy mam oddać pieniądze.
Screen bana: 309947615_ban(2)kopia.thumb.png.d060190f6326945acd4d29e4f3acc5fb.png

• Haha 1

Złożyłeś skargę na Gracza Nutka_ z której wynikało, że to Ty jesteś winny. Starałeś się za wszelką cenę załatwić jej blokadę. Sam nie doprecyzowałeś swojej oferty handlu i mogła poczuć się oszukana. 
Próbowała w połowie transakcji dokonać zwrotu, gdyby do tego doszło całe to zamieszanie nie było by potrzebne. Uważam, że ban została nadany słusznie!

• Like 1

spacer.png     

Jeżeli myślisz  że nawoływanie kolegów do pisania ci ,,Tak" pod wątkiem który ma załatwić ci unbana to dobry pomysł to jesteś po prostu obrzydliwy.

Wiedziałeś co robisz od początku do końca, od oszukania mnie do złożenia skargi (na samego siebie) a teraz płaczesz że masz bana.

Nie chciałeś się dogadać ze mną to się dogadałeś z Administracją.

Złamałeś regulamin więc dostałeś bana słusznie.

Kategorycznie na NIE.

Edytowane przez Nutka_
  • Wrr 5

Cytat

Zaczynam wierzyć w człowieczeństwo, Dziękuję Administracji.  ❤️

Jestem za skróceniem kary, ponieważ część winy jest po jego stronie oraz musi on ją odbyć, aczkolwiek nie popełnił on celowo przewinienia jakim jest oszustwo (z mojego punktu widzenia). 

• Haha 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...