Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Macjej

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: Macjej
Nick Administratora, który banował: Giecio
Długość bana: 10 dni
Kiedy to się stało? : 22.07.2020 ~7:30
Opis sytuacji: Heja. A więc troszeczkę zdziwiony dodaję ten wątek i chciałem się dowiedzieć co spowodowało mojego bana :).

Sama sytuacja wyglądała tak, że kopałem sobie na kompletnie pustej `/warp kopalniavip` oglądając film, więc nie zwracałem uwagi na to co się dzieje, tylko mechanicznie robiłem kółeczka. W sumie następne co zobaczyłem to ekran z banem :P. Wydaje mi się, że nie byłem w międzyczasie "sprawdzany" - cokolwiek to znaczy, widziałem że inni gracze o tym czasem piszą :). Ban poleciał za [SpeedMine]. Po tym szukałem w necie co to i jak to działa, ale nie za bardzo byłem w stanie do tego dojść. Czy powodem może być jakiś mod z paczki Tekxit? Widzę że mam sporo plików .jar z niej w /mods.  Z góry dzięki za info!
Screen bana:  Powiedzcie proszę jak wkleić screena w tym edytorze, bo klikałem po wszystkim i strasznie mi nie wychodzi : |.

EDIT: Udało się!

Bez tytułu111.png

Edytowane przez Macjej

Już nawet pomijając samą sytuację, rozumiem że była to kwestia obserwowania zachowania, a nie to że mam w plikach jakiś syf? Wolę dopytać, no za 10 dni wrócę i się okaże ze znowu dostanę bana bo coś mi tam siedzi :P.

21 minut temu, Michotek123 napisał:

Za zaakceptowaniem odwołania

W końcu gracz mógł kopać na 6 3 3 

Nie wiem jak jest tutaj, ale na większości serwerów admini mają komendę do sprawdzenia ekwipunku i nie zbanują gracza w ciemno 

superman costume GIFfun dog GIF

Kółka robiłeś, fakt, ale kopałeś bloki w dość frantyczny sposób (nienaturalne ruchy, tak jakbyś posiadał cheaty), i do tego za szybko jak na twój kilof.

Osobiście uważam, że karę nadałem poprawnie.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...