Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Kapcperek

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: ... Kapcperek
Nick Administratora, który banował: ....  TheRevQ
Długość bana: ... 7d
Kiedy to się stało? : ... 20.07.2020 10:47
Opis sytuacji: ... Ustawiam sobie brodawki na działce i nagle jestem sprawdzany. No w sumie sie spodziewałem bo wcześniej spamowałem a dzisiaj TheRevq miał patyczek w pupce i coś mu nie pasowało. Jedyne co miałem w plikach to AutoHotkey używany 19.04 tego roku. Na serwerze grałem od 26.06. Dodatkowo słyszalem jak sam TheRevq mowil ze obserwuje graczy przed wzieciem do sprawdzania. Gdzie taka obserwacja byla jak przez godzine prowadzilem wojny magazynowe? Jakby Revq sie przyjrzal to nie mialem nawet żadnych sekwencji stworzonych w AutoHotkeyu. Pozdrawiam TheRevq i polecam wyjąc cos z pupy i nie spinać sie az tak i zluzować nerwy. I może  nauczyć adminow troche lepszego sprawdzania, a nie wejscia w pobrane pliki i szukania w plikach pobranych nawet rok temu 🙂
Screen bana: ...

smieć.PNG

Edytowane przez Kapcperek
  • Superka 1
  • Wrr 1

superman costume GIFfun dog GIF

Oj tak Qrzysiu +1, teoretycznie nie wiem po kogo być tu stronie, ale jeśli data uzywanie byla w kwietniu to myślę że ub się należy 

• Superka 2

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Myślę, że należy się UB ponieważ jeżeli program nie był używany a ostatni raz został otwarty w kwietniu to oznacza, że gracz nie popełnił żadnego błędu oraz nie wspierał się żadnymi dodatkowymi programami.

• Superka 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...