Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

_adrek
Wiadomość dodana przez Giecio

Otrzymałeś 5% za niezastosowanie tematu wątku.

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: _adrek
Nick Administratora, który banował: ekodiesel
Długość bana: 7dni, w dniu odwołania 5.
Kiedy to się stało? : 18 lipiec, sobota
Opis sytuacji: ktoś pytał się o serwer do ćwiczenia swojego pvp, ja napisałem że Hypixel jest do tego odpowiedni, ponieważ jest dużo trybów w których możemy ćwiczyć.

Link do screena: https://prnt.sc/tkm2jt

W taryfikatorze jest zapisane, że za reklamę celową, typu "Wbij na serwer xxxx", "Zapraszam na serwer xxxx" jest ban od 7 dni do perma. Natomiast za reklamę przypadkową, ktoś napisze samo IP na chacie lub nazwę serwera przewidziana jest kara w postaci upomnienia. Jeśli dostałeś bana musiałeś reklamować w sposób który opisałem jako pierwszy. 

Za odrzuceniem

Jeżeli napisałeś całe ip to wiadomo reklama, a jeżeli samą nazwę to upo. Ale jak już chcecie ćwiczyć pvp to na op. 

• Przytulas 1

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

5 godzin temu, iNeedDarkness napisał:

W taryfikatorze jest zapisane, że za reklamę celową, typu "Wbij na serwer xxxx", "Zapraszam na serwer xxxx" jest ban od 7 dni do perma. Natomiast za reklamę przypadkową, ktoś napisze samo IP na chacie lub nazwę serwera przewidziana jest kara w postaci upomnienia. Jeśli dostałeś bana musiałeś reklamować w sposób który opisałem jako pierwszy. 

Za odrzuceniem

Drogi iNeedDarkness Napisałem tak: h y p i x e l

Jestem za skróceniem kary 

Chociaz najpierw ktoś na chacie zapytał się o jakiś serwer i ty próbowałeś napisać "hypixel" i Ci nie wyszło bo serwer z automatu zamienił to na "realcraft". Mimo to ty się nie poddałeś i napisałeś to jeszcze raz tak, żeby ominąć ten system (h y p i x e l) co mnie zmotywowało do dania bana

Mimo to nie powinnam dawać Ci tak wysokiej kary i bardzo Cie za to przepraszam 

• Przytulas 2

5 godzin temu, ekodiesel napisał:

Jestem za skróceniem kary 

Chociaz najpierw ktoś na chacie zapytał się o jakiś serwer i ty próbowałeś napisać "hypixel" i Ci nie wyszło bo serwer z automatu zamienił to na "realcraft". Mimo to ty się nie poddałeś i napisałeś to jeszcze raz tak, żeby ominąć ten system (h y p i x e l) co mnie zmotywowało do dania bana

Mimo to nie powinnam dawać Ci tak wysokiej kary i bardzo Cie za to przepraszam 

Chociaż skrócenie kary ❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...