Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Zmiana w taryfikatorze

Wusz

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): Wusz
- Propozycja dotyczy (tytuł): Jedna zmiana w taryfikatorze
- Opis propozycji:Witam, kiedyś jak grałem w administracji na tym serwerze za obrazę gracza były bany czasowe teraz jest jedynie ostrzeżenie, a za obrazę Administracji jest banik. Według mnie jest to bardzo nie fair, ponieważ to gracze tworzą serwer bo gdyby ich nie było to kto by na serwerze grał? Administracja? Ja sam po zjechaniu typa bym bardziej czuł podjare, że zjechałem kogoś jak burą i dostałem bana np na 6 godzin a nie jedno upomnienie, liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji
- Dodatkowe SS'y: po co

Edytowane przez Wusz

qRoFuaR.gif

W taryfikatorze za obrazę gracza, minimalną karą jest upomnienie, a maksymalną ban na 3 godziny. Ban jest nadawany wtedy, gdy gracz nadmiernie obraża gracza/graczy. Więc nie rozumiem problemu, na NIE.

6 godzin temu, Tadzio_ napisał:

W taryfikatorze za obrazę gracza, minimalną karą jest upomnienie, a maksymalną ban na 3 godziny. Ban jest nadawany wtedy, gdy gracz nadmiernie obraża gracza/graczy. Więc nie rozumiem problemu, na NIE.

Według mnie zamiast tego upomnienia można zacząć od bana na 1 godzinę 😉 co komu o upomnieniu jak o 2h się usunie 😉

qRoFuaR.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...