Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Frandek_

Wyróżnione odpowiedzi

Twój nick: Frandek
Nick osoby oskarżonej: bulka
Miejsce wydarzenia: Minecraft
Data i godzina wydarzenia: 18.07.2020 +- 15:40
Opis sytuacji: Poszedłem na PVP aby jakieś punkty zdobyć, gdy zobaczyłem użytkownika o nazwie bulka to pobiegłem go zabić. Gdy go zabiłem to po chwili na /msg napisał mi że odkupi swój set za 50k, gdy ja odmówiłem dał wyższą ofertę jaką była kwota 100k. Napisał abym ja pierwszy itemy dał bo go nie raz oscamowali. Napisałem mu że mnie też nie raz oscamowali i napisałem że włączam nagrywanie, gdy po kilku minutach przelewu nie widziałem to go pogoniłem, a następnie napisał, że pisze. Dałem mu chwilę. Po tej chwili napisałem że ma czas do 15:50, gdy kliknąłem enter to widniał napis ,,bulka niedawno wszedł w tryb offline". 
Dowody: 

imageproxy.png

wnosze o podwujne ukaranie gracza poniwarz chcial[prubował  mnie oszukac] do oszustwa nie doszlo bo niedoszlo do wymiany  administrator jipsyy potwierdzi typ chcial mi sprzedac za 30 diaxow naprawe trzymal w ręce zamiast naprawy zapisaną książke+jak tpnol administrator to gosc zlogał..

Edytowane przez bakugan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...