Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

[Odrzucone] [Minecraft/facebook] screenshot dnia ?

oldi

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick (z serwera): PanNiwy
- Propozycja dotyczy (tytuł): Codzienne ciekawe screeshoty z serwera.
- Opis propozycji: Hej. Tak siedząc sobie z gipsem na nodze 😉 pomyślałem sobie czy moglibyście zająć się trochę Facebookiem. Admini, mody latają  aly dzień po działkach to mogliby strzelić screen czegoś ciekawego i wrzucać na fanpage. Jedyne info jakie dostaje od realcraft to aktualizacje lub duże zmiany, które są dość rzadko. Gracze może by zaczęli się starać i budować więcej ciekawych budowli a nie tylko kaktusiarki 😉 Jestem pewien że podniosłoby to zainteresowanie serwerem, jak i aktywność by na pewno wzrosła. Ja wiem że są polubienia działek na serwerze ( które zazwyczaj są kupowane ) ale jest naprawdę sporo ciekawych działek startowych które nie maja szans się wybić ani zaistnieć . Jedna fota dziennie to chyba nie jest wyzwanie. Screen, nick właściciela np numer działki. I tyle. Żeby uspokoić trolla nie mam problemu ze swoją działką, stać mnie żeby kupić polubienia ale tego nie robię. Pozdrawiam

PanNiwy

- Dodatkowe SS'y: ...

• Superka 1

baner_realcraft.png.1bfa23dd56e9813174159e7ae8042c26.png

Ja również jestem na tak. Bardzo ciekawy pomysł, ale wydaje mi się, że lepszą opcją byłoby wstawianie takich postów co kilka dni albo co tydzień. 

Edytowane przez misiaczek

ts.jpg

I feel train to you

26 minut temu, xKitka napisał:

Może gracze nadsyłaliby ładne screeny z serwera, a administracja najlepsze wstawiałaby na fanpage? 

Oj chyba nikt by nie chciałby tego oglądać, tego może być naprawdę sporo. Nie chodzi mi o wymyślne zdjęcia, może to być nawet screen moda który właśnie komuś pomógł na działce. Chodzi o ruch na FB którego tam brakuje. 

Edytowane przez PanNiwy

Na prawdę bardzo fajny i kreatywny pomysł! Jestem jak najbardziej za! 😄😄

• Superka 1

forum.png.0d99a2063acabcfe3f3a1a40bc8149c2.png

~ Pamiętajcie, ss dobrej jakości tylko u mnie. Pozdrawiam kc ~

Tak żeby temat nie umarł, 

"Jedni w górę, inni w dół" 

ID: 3632

Właściciel: D3MON1K4

2020-07-21-23-43-31.png

Edytowane przez PanNiwy
  • Superka 2

Jak wspomniałem na początku siedzę w domu w gipsie więc i czas na granie i screeny jest 😉

Pozwolę sobie co jakiś czas cokolwiek wklejać aby Administracja zobaczyła, że niskim nakładem pracy można zachęcić ludzi do grania, tworzenia 🙂

Bug na Warp S

2020-07-23-19-59-22.png

• Wow 1

Mam nadzieje że nie przeginam z "postem pod postem" ale cisza w temacie i nie chciałbym aby temat umarł.

Dziś ustrzeliłem gracza. i możecie nie wierzyć, ale to nie było ustawiane.  To świnka 💩

2020-07-30-22-11-08-1.png

Edytowane przez PanNiwy
  • Haha 1

Mój mały skyblock, a w tle znane na serwerze balony 😉 Właścicielkę proszę o komentarz.

2020-07-29-14-32-06.jpg

Widzę że wyczerpało się zainteresowanie tematem, więc raczej już nie będę nic podsyłać aby też nie być natrętnym. Jeżeli administracja będzie chciała mogę takie zdjęcie podsyłać dziennie w wiadomości prywatnej na FB, ale musi mi to ktoś potwierdzić. Nie oczekuję za to przywilejów, opłat czy nawet oklasków 🙂 mam czas to sobie strzelam.

Pozdrawiam

Edytowane przez PanNiwy
  • Przytulas 2

Jak to konieeec? A mi się tak podobały twoje zdjęcia, nie możesz tego kończyyyyyć!

Oooo to chyba moje i kalafiorki baloniki <33. Ale czy ja wiem czy one są takie "znane"🤷‍♀️

W każdym razie naprawdę dziękuje za to zdjęcie, bo jest prześliczne!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...