Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

MsKreto17

MsKreto17

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego:  MsKrero17
Nick Administratora, który banował: papaniosQ

długość bana: perm
Kiedy to się stało? :  Raczej dzisiaj, ciężko mi powiedzieć bo miałem bana za oszustwo podczas handlu.
Opis sytuacji:  Otrzymałem permanentnego bana za omijanie systemu blokad  , jestem w szoku za co otrzymałem bana ponieważ nigdy nie stworzyłem MK , zawsze gdy byłem sprawdzany nigdy administracja nie miała się do czego u mnie przyczepić,zawsze byłem czysty i grałem uczciwie bez żadnych wspomagacze. Nie rozumiem za co ten ban ponieważ nigdy nie dopuściłem się jakiego kolwiek czynu karanego na tym serwerze tylko jednorazowej sytuacji oszustwa podczas handlu i jedno krotne zepchnięcie kogoś na mapie surowcowej wędką, zawsze starałem się pomagać początkującym gracza jak i też starszych graczy serwera. Nie gram tu od dzisiaj i wiem jakie są zasady serwera. Nigdy też nie obraziłem żadnego administratora , zawsze dążyłem ich szacunkiem oraz wytrzymałością do graczy . Nie zgadzam się z treścią bana i wnoszę o odwołaniu bana z przyczyn takich że nigdy nie dopuściłem się czynu omijania kar ...
Screen bana : nie mogę wysłać ponieważ wyświetla się jakiś błąd

Edytowane przez MsKreto17

Jestem za odbanowaniem.

Doszły mnie słuchy, że jedynie będąc u koleżanki napisała ona w twoim imieniu wiadomość skierowaną do gracza smyk06, co wychwyciła administracja myśląc, iż jest to twoje Mk.

• Like 1

21 minut temu, DavZy03 napisał:

Jestem za odbanowaniem.

Doszły mnie słuchy, że jedynie będąc u koleżanki napisała ona w twoim imieniu wiadomość skierowaną do gracza smyk06, co wychwyciła administracja myśląc, iż jest to twoje Mk.

Jest to prawdą co napisałeś 

Jestem za odrzuceniem ponieważ kara jest adekwatna do popełnionego czynu. Napisałeś do mnie na priv że jesteś na koncie dziewczyny i w ten sposób ominąłeś system blokady. 

Screeny Dowodów: 

https://imgur.com/a/6Va35D1

• Haha 1

Odkąd zostałem Profesorem, życie stało się piękniejsze.

❤️❤️❤️

3 minuty temu, Nerdy napisał:

Jestem za odrzuceniem ponieważ kara jest adekwatna do popełnionego czynu. Napisałeś do mnie na priv że jesteś na koncie dziewczyny i w ten sposób ominąłeś system blokady. 

Screeny Dowodów: 

https://imgur.com/a/6Va35D1

Jak byś nie umiał czytać jest to napisane w moim imieniu  a nie że ja to pisałem , polecam czytać ze zrozumieniem ;)))

Nie rozumiem, czemu reszta jest za przyjęciem UB. Nerdy dokładnie podał screena, na którym perfidnie widać, że ta osoba się PRZYZNAJE do bycia MsKreto17. Nie wygląda to ani wyjęte z kontekstu, ani na sytuację typu "dziewczyna napisała to w moim imieniu".

Za odrzuceniem.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Godzinę temu, Giecio napisał:

Nie rozumiem, czemu reszta jest za przyjęciem UB. Nerdy dokładnie podał screena, na którym perfidnie widać, że ta osoba się PRZYZNAJE do bycia MsKreto17. Nie wygląda to ani wyjęte z kontekstu, ani na sytuację typu "dziewczyna napisała to w moim imieniu".

Za odrzuceniem.

Nie zauważyłeś że nie ma tam dokładnie podanie mojej pełnej nazwy to po 1 po 2 jest pisane w 2 osobie i po trzecie oczywiście Nerdy nie wysłał już ss jak napisałem "ps. Pisze w imieniu MsKrero17"

Po za tym to zdanie wyciągnięte z kontekstu , nie rozumiem czemu jesteś za nie z powodu jednego ss na którym tak na prawdę nic nie ma 

Jestem za UB, jeżeli nie było to twoje Multikonto i pisała to twoja dziewczyna ze swojego konta to według mnie powinieneś zostać odbanowany, mógłbyś tylko pokazać logi z tamtego dnia.

• Superka 2

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

29 minut temu, iNeedDarkness napisał:

Podzielam zdanie @Giecio, za odrzuceniem

Dlaczego jesteś na nie skoro nie mam żadnego multi konta ani nic co jest związane z ułatwianiem sobie gry . Nawet na tym ss co Nerdy wysłał jest widocznie napisane że to nie moje konto tylko innej osoby. Kazałem to napisać w MOIM IMIENIU 

Do bycia na nie mojego i Darknessa można też dodać fakt, że przy poprzednim odwołaniu mówiłeś, że nie rozprzestrzeniałeś danych osobowych pewnej osoby z Administracji na TS3, pomimo faktu, że były dowody na to, że to robiłeś. Dlaczego też nie miałbyś w tej chwili skłamać, by lepiej wyjść w oczach innych?

Edytowane przez Giecio

sygnowanatura.png

Long may he reign.

3 minuty temu, Giecio napisał:

Do bycia na nie mojego i Darknessa można też dodać fakt, że przy poprzednim odwołaniu mówiłeś, że nie rozprzestrzeniałeś danych osobowych pewnej osoby z Administracji na TS3, pomimo faktu, że były dowody na to, że to robiłeś. Dlaczego też nie miałbyś w tej chwili skłamać, by lepiej wyjść w oczach innych?

A czy na świecie istnieje tylko jedna osoba o tym samym imieniu i nazwisku ? Bo mi się nie wydaje 

8 minut temu, Giecio napisał:

Dlaczego miał bym kłamać? Co mnie obchodzi jak kto na mnie patrzy ? Nic nie zrobiłem , dostałem niesłusznego bana i chce się od niego odwołać bo to jest jakiś kabaret 

To niech ta Twoja "Dziewczyna" lub "Koleżanka" da logi, że pisała o ile to ona że piszę w Twoim imieniu ponieważ żadnej wiadomości typu "Pisze w imieniu MsKreto17" nie dostałem.

❤️❤️❤️

1 godzinę temu, Nerdy napisał:

To niech ta Twoja "Dziewczyna" lub "Koleżanka" da logi, że pisała o ile to ona że piszę w Twoim imieniu ponieważ żadnej wiadomości typu "Pisze w imieniu MsKreto17" nie dostałem.

Raczej można było się domyslec że w moim imieniu skoro pisałem do ciebie w  trzeciej osobie xD

1 godzinę temu, MsKreto17 napisał:

Raczej można było się domyslec że w moim imieniu skoro pisałem do ciebie w  trzeciej osobie xD

Napisałeś do mnie "Jutro mi się kończy Ban" po czym spytałem czy na ts a Ty odpowiedziałeś że nie, na mc i dodałeś "znaczy to konto dziewczyny" Więc nie wiem gdzie Ty masz tutaj trzecią osobę 😉

❤️❤️❤️

32 minuty temu, Nerdy napisał:

Napisałeś do mnie "Jutro mi się kończy Ban" po czym spytałem czy na ts a Ty odpowiedziałeś że nie, na mc i dodałeś "znaczy to konto dziewczyny" Więc nie wiem gdzie Ty masz tutaj trzecią osobę 😉

Raczej łatwo wywnioskować skoro kazałem napisac że jutro konczy mi się ban i ŻE TO NIE MOJE KONTO TYLKO KOLEZANKJ 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...