Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Resetowanie pkt za posiadanie modyfikacji do pvp

Ntqe

Wyróżnione odpowiedzi

- Twój nick : NiceTryEveryone
- Propozycja dotyczy : Resetowanie pkt za posiadanie modyfikacji do pvp takich jak makro lub gorsze cheaty nawet gdy gracz się przyzna
- Opis propozycji: Moja propozycja to Resetowanie pkt pvp do 1000 gdy gracz ma cheaty [Makro, itp.]  Wnoszę o to by Punkty PvP były resetowane za każdym razem gdy gracz dostanie bana za tego typu modyfikacje (Lecz aby to nie służyło do resetowania punktów poniżej 1000)
- Dodatkowe SS'y: uwazam za zbedne

// Np Xeos3131 ma 2 topke a mial bana za makro

Edytowane przez NiceTryEveryone

sygnatura

Trzeba by było dać permisje niższym rangom, aby mogli te statystyki resetować. Obecnie może robić to Zarząd, więc to nie jest często używane. W każdym bądź razie jestem za przyjęciem propozycji.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Dałbym reset za używanie, a za posiadanie samego bana, bo mimo ze masz macro używane lata temu to krzychu i tak myśli że go teraz używasz. 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Zdecydowanie tak! Gracz który został zbanowany za cheaty na pvp koniecznie powinien mieć zrestartowane punkty by ci którzy grają bez modyfikacji mogli uczciwie między sobą rywalizować

Edytowane przez ekodiesel

Dodam jeszcze dodatkowo że data używania tej modyfikacji musiała być w czasie tej edycji, bo jeżeli używałeś huzuni rok temu, to wiadomo ze na tej edycji nie używałeś. Taka myśl mi się nasunęła. 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...