Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

Franz4

Wyróżnione odpowiedzi

Nick zbanowanego: franz4
Nick Administratora, który banował: Kazo
Długość bana: 7 dni
Kiedy to się stało? 15.07.2020 2:25
Opis sytuacji: dzien dobry, dostalem dzisiaj bana na tydzień za wędke na warp s. Powinienem dostać 2 dni, a nie 7. To jest mój pierwszy ban tego typu. Kazo przeczytał wiadomość na czacie od jakiegos bambika ze bylem juz za to banowany wielokrotnie i nawet tego nie sprawdził. Kazo to znowu sytuacja wyjątkowa? równi i równiejsi?

• Superka 1
  • Haha 1

W regulaminie jest wyraźnie napisane, że maksymalną karą za pułapki na mapie surowcowej jest 7 dni. A to, że jest to twój pierwszy ban nie znaczy, że nie było już na ciebie wcześniej zgłoszeń.

W moim odczuciu ban jest wykonany słusznie, ale kara mogłaby zostać skrócona do 2 dni. 

asdadsa.png.f2c7ce02f75b0970d028533004c79a44.png

*Zarząd Serwera może wyjść poza ramy czasowe, wydać zezwolenie lub nadać inną karę niż przewiduje Taryfikator jeżeli uzna to za stosowne.

Cytat

12.10 Używanie wędki w celu przeciągnięcia Gracza za bezpieczną strefę jest zabronione. 

• Haha 1

No mordeczko ogólnie ekodiesel wszystko fajnie powiedziała, także chwila odpoczynku ci nic nie zrobi, ale oczywiście możesz grać na multikoncie, jeżeli bardzo tęsknisz za tym ercekiem. Za odrzuceniem

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Za pułapki można dać max 7 dni, więc Kazo nawet nie wykroczył poza ramy czasowe, tylko od razu dał największą możliwą karę przewidywaną przez Taryfikator.

Jak używałeś wędki to kara powinna zostać, ale mogłaby zostać skrócona do 2 dni.

sygnowanatura.png

Long may he reign.

Ban został nadany jak najbardziej prawidłowo. Jeśli @Kazo, będący w zarządzie serwera zdecydował, że taka długość kary będzie odpowiednia to jestem za odrzuceniem

Edytowane przez iNeedDarkness

Kazo raz mi mówił, że jak to 1 ban za takie coś to dają zazwyczaj 2 dni, a jak się powtarza 7 d, a to był 1 ban więc nie wiem czemu dostał 7. Patrząc na czat każdy dostaje bana na 2 dni za pułapki a tu wleciało 7.

1. Maksymalna kara to 7 dni i taką otrzymałeś - gdzie tu równi i równiejsi?

2. Zarząd może wyjść poza ramy Taryfikatora, więc nawet jeśli dałbym Ci dłuższego bana, na którego zresztą zasługujesz za swoje ciągłe prowokacje, nie popełniłbym błędu. 

Jestem za odrzuceniem.

• Like 1

It's strange what desire will make foolish people do...

1 minutę temu, Pablo napisał:

Prowokacja, sam napisałeś:

[01:29:13] [main/INFO]: [CHAT] [Admin] __Kazo: Na msg możesz sobie mnie obrażać ile chcesz 

więc w czym problem?

Ban nie jest za obrazę 🤷🏻‍♂️

It's strange what desire will make foolish people do...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...