Skocz do zawartości
Drogi Gościu. Nie jesteś zalogowany, bądź zarejestrowany na naszym forum, ale pomimo tego możesz tworzyć wątki i odpowiadać w tematach, z tym że wszystkie Twoje wiadomości będą musiały zostać ręcznie zatwierdzone przez Administratora. Z tego powodu zachęcamy Cię do założenia konta (bądź zalogowania), aby uniknąć tych ograniczeń.

RainingCat

RainingCat

Wyróżnione odpowiedzi

Chciałabym odwołać sie od bana. Weszłam dzisiaj na serwer, żeby zrobić dzienne zadania ( przemieść się po mapie 5 razy i zabij jednego gracza ), gdy już sie przemieściłam tepłam  na pvp i latał tam jakiś typiarz z wędką i wrzucał ludzi na arenkę. Zobaczyłam, że przyszli Adminy i w tym czasie wskoczył taki noob bez itemów wiec stwierdziłam, że polece na niego bo nie umiem sie klepać, a on wydawał sie idealną ofiarą. po zabiciu jego tepło mnie do więzienia i pisało że jestem sprawdzana przez @TheRevQ no to myśle sb " XDDD ja nie wiedziałam, że sie klepie tak, że Adminy myślą, że mam cheaty xd" chciałam zainstalować tego team speaka na tele ale pisało, że jest płatny a na necie w komputerze nie mogłam znaleźć, tak samo na dc tez mi nie znajdowało ( nie ogarniam za bardzo dc ani team speaka wiec możliwe że coś źle wyszukiwałam XDDD i do tego jeszcze problemy z netem ) potem jeszcze miałam laga neta i te 10 min chyba minęło bo mnie wywaliło i dostałam bana na tydzień. Wydaje mi sie, że to troche za długo jak na to że nie mogłam ogarnąć co robić i gdzie szukać tym bardziej, że na tabliczkach pisało, że jak sie przyznasz do cheatów masz bana na 5 dni. Może było lepiej skłamać i napisać, że miałam cheaty mimo iż ich nie miałam ?!

PS: Po tym banie byłam z jedniej str dumna, że sie klepie tak, że Admin mi bana daje, a z drugiej miałam tekie XDDD oczywiście jest mi też przykro ponieważ 16.07 umówiłam sie z kol na nocowanko i miało być grane do 3.40 jak ostatnio, a tu wleciał ban tak bez powodu XD troszke to śmieszne, ale rozumiem, że adminy chcą walczyć z cheatami (jak z ostrym cieniem mgły XDD), ale czuje sie niesłusznie oskarżona.

Otrzymałaś 5% za niezastosowanie wzoru lub tematu wątku. //zienteKK

Edytowane przez zienteKK

W pełni rozumiem o co Ci chodzi, patrząc na statystyki (1 zabójstwo i 6 zgonów) wydaje mi się, że nie posiadałaś cheatów. Rozumiem także problemy z internetem oraz ten płatny ts. Mogłaś zrobić ss jak cię wywaliło. Jestem za zaakceptowaniem ale skróceniem kary do chociaż 3 dni z powodu braku dowodów na nieposiadanie cheatów.

• Superka 1

HejKKa Wszystkim ❤️❤️

8C3C5B3C-A01E-497B-BA4E-C23A379E39AE.gif.3b7879bec9660a7c5db86a4ea46cdaea.gif

Nie ładnie że tak po jednym killu odrazu revq brał do sprawdzarki. Ale no niestety tak bywa. Pozdrawiam i liczę na ub. 

Time to Build Mordko

Budowle, mapy, spawny pisz Holidays_#8409

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...